VIDEO: Fish 'knokautoval' lajnovou rozhodčí

2. 7. 2012, 22:44
Video dne 8
Nepříjemnou a hlavně bolestivou chvilku si dnes ve Wimbledonu prožila jedna z lajnových rozhodčích. V zápase Mardyho Fishe s Jo-Wilfriedem Tsongou dostala do oka míčkem, který 'na ni' poslal svým prvním servisem o rychlosti 190 km/h americký tenista. Sudí už v zápase nepokračovala a musela být nahrazena. Mimochodem, zápas byl za stavu 6-4 a 1-1 z pohledu Fishe kvůli dešti přerušen a pokračovat bude zítra.
Lajnová rozhodčí dostává zásah míčkem

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

8
Přidat komentář
cradlerws
nebo by meli delat tuto praci v maskach:]
Reagovat
Malda
Také si mi líbila TSONGOVA reakce. Samozdřejmě to musí být velice nepříjemné, ale je štěstí, že nepodával např. Isner nebo Karlovič ;-)
Reagovat
Sonja
Ta bude mít pořádnýho monokla:-(...
Jinak Tsonga je miloučký:-)))...bych se snad taky nechala trefit...:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Sympatické bylo od Tsongy to, že se hned šel zeptat, zda je OK. Nejsem si jistý, jestli by to udělal každý hráč. Ve sportu, ať už jakémkoli, jde poslední dobou hlavně o peníze. Úcta k soupeři a fair play úplně vymizela.
Viz Nadal na Rosola, fotbalisté se ani neomluví za hrubý faul (zato mi v okjese ano).
Ale jinak to musela být řacha, ani si nestihla krýt rukama obličej, jak to bylo rychlé
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to zase až tak černě neviděl...asi se hodně díváš na Novu...:D Pochybuji, že by nějaký hráč na okruhu ATP vůbec nereagoval na to, kdyby dostala lajnová takovou tečku míčkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumiem prečo práve na túto nevďačnú pozíciu (presne na tzv. "téčko") dávajú ženu..Sám by som sa tam mal problém postaviť, hlavne proti delostrelcom..
Reagovat
smazaný uživatel
zrejme to totiz byla emancipovana zena. Podotykam, ze byla... Po takovem zazitku je vetsinou ta emancipace na chvili pusti... :-)
Reagovat
pepi
stat na tecku je prave pro lajnove rozhodci ta nejprestiznejsi pozice, tak prece se tomu nebude vyhybat jen proto ze ji jednou za rok trefi mic:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist