VIDEO: Gangnam style v podání Novaka Djokoviče

8. 10. 2012, 19:55
Video dne 9
Novak Djokovič včera v Pekingu získal čtvrtý letošní titul a ještě na kurtu ho oslavil společně s podavači míčků tancem na současný hit Gangnam style od jihokorejského rappera PSY. Koncem září srbský šoumen předvedl své taneční kreace i po exhibičním zápase v Tchaj-wanu, kde si zahrál se Španěl Almagrem.
Novak Djokovič







Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

9
Přidat komentář
Tominoo
gang bang style
Reagovat
smazaný uživatel
Preboha. Čítam, že gangbang v podaní Novak Djokoviča...To by som tu ozaj nerád videl :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tvl....:D
Reagovat
gigin
Ty ballgirls na to mají ještě čas :)) Ale v Madridu bývají už lepší kousky :D
Reagovat
vojta91
vim, ze to je mimo tema, ale nema nekdo video Raonice z turnaje v Tokyu, kde vypalil druhe nejrychlejsi podani historie..?
Reagovat
Sonja
Láska:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To je důvod proč mu fandím, nefandím mu kvůli pestré hře plnou kraťasů čas od časů na síti.. ale to jak dokáže diváky dostat do varu například takto nebo když si na Usu vzal toho fanouška k sobě aby mu ukázal jak se to dělá.. :D
Reagovat
Amputace
No, nevím, toto mi připadá jako dost chabý důvod, proč někomu fandit. Když už šoumeství, upřednostňuji Monfilse, ale proti gustu..
Reagovat
Sonja
Tak já mu fandím kvůli všem jeho kvalitám dohromady:-))...
A skocha bych teda za fanouška neoznačila:-(:-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist