VIDEO: Gasquet bekhendem ničí Nadala

23. 10. 2008, 11:19
Video dne 5
Zatímco někteří tenisté hrají bekhend jen proto, že jim nic jiného nezbývá, a pokud mohou, raději ho oběhnou, Richard Gasquet z něj udělal svou silnou stránku. Francouzský tenista z něj dokáže zaútočit, stejně jako zahrát vynikající obranný úder. Právě takový předvedl loni na Turnaji mistrů v zápase s Rafaelem Nadalem.
Richard Gasquet - Rafael Nadal

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Féďa má taky vinikající jednoruč backhand a radije,když má čas si to oběhne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta technika je úžasná, radost se na to dívat. Podle mě nejlepší bekhned na okruhu.
Federerův bekhend je také výborný, ale jeho dominantním úderem bude vždy forhend. Bekhend mu vylepšili soupeři, když mu do něj stále hráli, aby eliminovali forhend jako jeho nejlepší úder. U Gasqueta je bekhend dominantní, těžko u něj někdy uvidíme, že by si ho obíhal.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že profi hráč by měl mít oba údery perfektní - jen tak může hrát dobře, vítězit a být se svým tenisem spokojený. pokud budu hrát jen forhend dobře, budu poloviční.
Reagovat
smazaný uživatel
jsou takoví hráči,ale ještě se k tomu musí přidat servis,na kterém taky hodně záleží,Federer je tím příkladem,
Reagovat
smazaný uživatel
Ale takových hráčů není mnoho ;-).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist