VIDEO: Gonzalez 'útočí' na Štěpánka

24. 1. 2010, 03:00
Video dne 12
Loňský souboj Radka Štěpánka s Fernadem Gonzalezem nabídl plno dramatických momentů. Po jednom z nich, kdy se Chilanovi nelíbilo soupeřovo protahování pauzy mezi výměnami, horkokrevný Jihoameričan doslova napálil smeč do českého tenisty. Ten se stačil jen otočit, ale zápas ve dvou setech vyhrál.
Fernando Gonzalez

 

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
ja len opravím,že to nespravil kvoli výrokom rozhodcu,spravil to lebo Štěpánek úmyselne zdržoval a tak mu ju napálil:-)...za tie jeho šaškárny sa divím,že takých videí nie je viac:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečne dostal Štepanek co mu patři.Za ty jeho kecy ho nesnašim jeho sebevědomi už mi leze na narvy.
Reagovat
smazaný uživatel
Částeně s tebou souhlasím. Radek má někdy velký kecy a zdržuje, ale tohle si Gonzalez nemůže dovolit, to si musí vyřídit s umpirem a ne s Radkem, od toho tu ten rozhodčí je a Radek přípravu na rutern stihl v časovém limitu, tak co?
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle video jsem vyděl už hodněkrát, ale vždycky se u něj chytam za hlavu. To je jeden z důvodů, proč Gonzaleze nesnáším. Ale obdivuju Radka, který zachoval chladnou hlavu, já bych se neudržel a šel bych mu naflákat.
Reagovat
smazaný uživatel
Gonzalez uz je takovej, s nicim se nemazli..nejak to k jeho agresivni hre patri.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, ael je to taková osobnost, že se mu nedá neprominout takové kousky. Dneska snad sundá ARoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že to k jeho hře patří, ale spíš se divím, že za tohle nedostává tresty. To není poprvé, co jsem tohle u něj viděl. Pamatujete na olympiádu když hrál proti Blakeovi??? Jsem se o Blakea bál, on to v životě neměl jednoduché a je to takový sympaťák.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn :/ na olympiade uz to bylo moc a zrovna proti Jamesovi, coz je jeden z nejvetsich gentlemanu na okruhu..
Reagovat
smazaný uživatel
tak Gonzales patrí k najlepším hráčom,ale zas že by bol taká osobnosť to teda fakt neviem...podvádzanie na olympiáde alebo takéto nešportové správanie ako na tomto videu sú veci,ktoré by sa nemali odpúšťať a to bez ohľadu nato či dotyčnému fandím alebo nie...
Reagovat
smazaný uživatel
Muže mi někdo popsat co se vlastně stalo na olimpiadě když hral proti Blakovi?Slyšel jsem,že něco bylo ale vubec nevim co...
Reagovat
smazaný uživatel
http://sports.yahoo.com/olympics/beijing/tennis/news?slug=ro-blakegonzalez081508&prov=yhoo&type=lgns
Reagovat
smazaný uživatel
http://oh.ihned.cz/c1-26449020-finalisty-tenisove-dvouhry-jsou-spanel-nadal-a-chilan-gonzalez
tady to máš česky :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist