VIDEO: Gulbis vyhravá game čtyřmi dropshoty v řadě

25. 5. 2014, 07:45
Video dne 14
Ernests Gulbis ve finále turnaje v Nice před tie-breakem druhého setu vyhrál game po čtyřech precizních úderech v řadě. Lotyš v devatenácté hře na Federika Delbonise vytáhl čtyřikrát bekhendový "kraťas" a čistou hrou si vynutil zkrácenou hru, v níž finále ukončil.
Ernests Gulbis

Komentáře

14
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak takhle to hraji přesně já. Sice 20 x pomaleji. A klucí na druhé straně jsou vždycky vytočení :-D
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/BofhCWtCEAQvW_m.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
Pane Gulbisi, ve vás se zračí veškeré "velikášství" staré Rusi. Hrát neumíte, Davyděnka na antuce ve třech nikdy nedáte, tak proč dáváte rozhovory ? Běž trénovat chlape
Reagovat
Fredy
Ernest má zlatou ručičku. Se svojí šikovností může dojít na FO hodně daleko. Má také velkou výhodu v tom,že má solidní 2.podání,to může uplatnit hlavně na GS,kde se haje na tři vítězné sety.Erneste pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
a nejde spis o to rozhodnuti? ;-) Takova drzost! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne že by neplatilo to o té šikovnosti a to o té zlaté ručičce, ale jaký má souvis to, že má výhodu v podobě solidního druhého servisu s tím, že se hraje na tři vítězné sety?
Reagovat
gigin
sojka: Přesně tak. Tohle je přesně o povaze.
Hirschna: Taky jsem to nepobral. Gulbis má spíš problémy s 3 sety. Jeho výsledky na GS to potvrzují.
Reagovat
smazaný uživatel
myslel asi, ze na esa odejdou v takovem maratonu sily a druhy serv ze ho podrzi dlouhodobe. Gulbisuv problem ale nebude jen fyzicka, ale spis i emocionalni vyšťaveni, ze.. ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Jestli te muzu pozadat, presten za kazdym svym komentem psat to "pod.".:), uz tady mame jednoho nicka, ktery ukoncuje svoje komenty, moudra(pod pod pod ), tak at si te nepletem.:)
Reagovat
Fredy
Antuka je nejpomalejší povrch,tam se dobře uplatňuje zkrácení hry a to Gulbis umí. Výhoda solidního 2.podání je hlavně u dlouhého zápasu na 5 setů.
Reagovat
smazaný uživatel
no, ono je na ni hlavne "nejjednodussi" ten kratas zahrat. A dobihat je na jinem povrchu, to je mnohem vetsi rasovina! Jinak o rychlosti povrchu obecne: viz tady nekde J.M. Ma pravdu. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby to s tou drzostí zase nepřehnal, on ho někdo vyučí :D

https://www.youtube.com/watch?v=kxvwbmUNNZo
Reagovat
gigin
No tak na Maestra nemá, to je jas jasů ;))
Reagovat
smazaný uživatel
To mi nemusíš říkat, že na mě nemá :P Kecám, pravej Maestro už asi nastoupí, pač Aga se tam moc nezdržovala, tak doufejme, že teď nám ukáže mistrovskou jízdu, když avizoval, že se cítí silnější :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist