VIDEO: Gulbisova pevná obrana a vítězný prohoz

22. 10. 2018, 14:00
Video dne 8
Ernests Gulbis včera ve Stockholmu přišel o finálovou neporazitelnost, když prohrál s řeckým mladíkem Stefanosem Tsitsipasem. Malou útěchou pro zkušenějšího Lotyše je alespoň úder zápasu, o který se postaral v devátém gamu při podání soupeře. Gulbis zahrál parádní bekhendový prohoz, i když byl celou výměnu pod tlakem.
Profily hráčů
Ernests Gulbis a Stefanos Tsitsipas

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
Kozoroh
https://twitter.com/i/web/status/1054373721224499200
Reagovat
gigin
má v Basileji v pavouku zkratku SE. Nevíte prosím někdo, co to znamená?
Reagovat
gigin
special exempt ("SE"): Players who are unable to appear in a tournament's qualifying draw because they are still competing in a previous tournament can be awarded a spot in the main draw by special exempt.
Reagovat
gigin
Díky giginku.
Reagovat
smazaný uživatel
chybí tam jen X, překládat už to dál nemusím ne? má taky svoje potřeby a vůbec po Stockholmu, kde tentokrát jen nebyl na hotel, ale i hrál tenis :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby neměl golf, závody v tryskáčích a jiné aktivity, byl by to GOAT...
Reagovat
Gracias_Mendoza
:-D :-D :-D
Reagovat
gigin
Prostě když chce, nebo může, abych mu nekřivdil, je na jeho hru radost pohledět. V turnaji bylo více takových peciček. A děkuji redakci, že sem dala článek a připomenula nám tím tohoto velikána světového tenisu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist