VIDEO: Haider-Maurer vypouští game proti Pavláskovi

28. 7. 2014, 08:47
Video dne 32
Nesportovně odevzdaný game předvedl před deseti dny ve čtvrtfinále antukového challengeru v polské Poznani obhájce titulu Andreas Haider-Maurer. Druhý nasazený Rakušan sice proti devatenáctiletému Čechovi Adamu Pavláskovi vyhrál první set, pak ale postupně ztratil nad zápasem kontrolu a v poslední hře třetí sady se už ani neobtěžoval uhrát alespoň čestný game.
A. Pavlásek - A. Haider-Maurer

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

32
Přidat komentář
PH94
Pavlásek-Mertl 6-1 7-5 :)
Reagovat
Bob
Borec :D :D
Reagovat
s7RanG
Tomuto opravdu říkám aktualita :-/ Vždyť se to hrálo před týdnem
Reagovat
babolat.cz
a oč je férovější skrečovat při stavu 0:5??? ale jasně, byla to trapná komedie
Reagovat
George_Renel
jeho zápas s Fogninim ;-)
Reagovat
Cico93
V tom je Fognini 1... Ten sa nato vie neskutočne vys*ať.
Reagovat
smazaný uživatel
musela jsem se kvuli tobe prihlasit... bohovska predstava... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
za tohle bych mu normálně sebral prize money, nebo mu dal pokutu ve výši tolik kolik vyhrál....to se prostě nedělá
Reagovat
slacker
nejsi nahodou komunista?
Reagovat
smazaný uživatel
A player shall use his best efforts during the match when competing in a tournament. Violation of this section shall subject a player to a fine up to $10,000 for each violation.
Reagovat
slacker
to bude komunisticke pravidlo :-)
Reagovat
blixa
Jen klid , soudruhu ! Že ty sis zapomněl dneska vzít prášek ? ;-)
Reagovat
slacker
Soudruhuj si se svyma modrobolsany
Reagovat
blixa
Modrobolšani nejsou moji :D A vem si konečně ten prášek ;-)
Reagovat
slacker
Dle retoriky jsi jasny bolsevik.
Reagovat
blixa
No když to říkáš ty !!! :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé. Ono to možná vypovídá i něco o Adamově hře, že i zkušený soupeř skončí takto zdeptaný. (Anebo o kvalitě Poznaňského challengeru. :-) )
Reagovat
smazaný uživatel
hoch zrejme ustrnul na urovni zakovskych turnaju.. :-((( Znam sice jednu svetovou jednicku, ktera, pokud se nedari, take nasadi zjevne netecny rezim, ale vsichni vime, ze staci jedno nepatrne zachyceni drapkem a.... ;-) Tenhle chudinka se ovsem bal ten drapek i vystrcit, debes!
Reagovat
marekv
Žákovských turnajů ? No, já mám doma mladšího žáčka, ale tohle by mu neprošlo...vlastně by ho to ani nenapadlo, a to už dostal kdejakýho kanára :-), a ani u soupeřů jsem to více méně neviděl...
Reagovat
smazaný uživatel
mozna tem detem opravdu krivdim, priznavam bez muceni, ze jsem na zakovskem turnaji nebyla uz hoodne dlouho. Ale podobne jsem kdysi skutecne zazila a nekolikrat, vzdy u chlapcu. Mam dokonce (jako holcicka) osobni zkusenost pri jednom neofiko kanaru, nadelila jsem ho synovi seftrenera, ktery me takto zkousel pri prvnim setkani v ramci kluboveho prestupu. Jeho synka ale "zacalo bolet bricho", proto druhou pulku odchodil.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
zapomnela jsem doplnit, ze ten kluk byl velmi, ale velmi vysoko na celostatnim zebricku, kdyby po kurtu "chodil" obycejny synek, vubec o by takovy zlom nebyl zajimavy... :-)
Reagovat
marekv
Ále, bolelo bricho :-) Se stydel, ze dostava latu od holcicky, asi...
Reagovat
smazaný uživatel
byl to srab.. :-) Ale pro pobaveni - kdyz jsem v mnohem pozdejsich dobach vyklepla nejakeho muze - rovnez neoficialne a rozhodne ne z cela celostatniho zebriku, ;-) dozvedela jsem se prekvapive, ze je zrovna po dovoleny, po nemoci, po opici... :-)))
Reagovat
slacker
Jojo jsou to strasni frackove tihle tenisti. Timhle to zacina a konci to zmenou obcanstvi a utekem do danovych raju :-))))
Reagovat
Cico93
No, ale podobných zápasov resp. gamov, keď sa nato tito profi... Vys*ali bolo a bude.
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, ale mohl to zahrát normálně, nebo se alespoň snažit, aby kanára nedostal... Místo toho to odfláká jak malý dítě.. Rozmazlenej fracek, nic víc.
Reagovat
Cico93
A čo navrhujes? Ja by mu nedal ami cent za tento turnaj ... A chlapec by sa zamyslel ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Za ten poslední game to určitě NE.. Spíš pro Adama to bylo něco nového, protože s takovým chováním se asi ještě nesetkal.. A i on určitě čuměl, co to dělá.. Bylo to nespravedlivé chování i k Adamovi, protože on by jistě bojoval.. S takovýmhle chováním to moc daleko nedotáhne, teda.. A peníze? Minimálně pěkně vysukou pokutu bych mu dal, jak se choval..
Reagovat
Cico93
Noo presne pokuta, pretože toto bolo odporné a od vrcholového športu to malo fakt ďaleko;(
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle k tenisu prostě nepatří a patřit nebude.. Ano, hodit raketu, či zařvat si beru ještě jako OK.. Ale stupidní chování od hráče na úrovni, nemám slov.. Docela obdivuju Adama, že to vzal tak v klidu.. Většina by to nějak dohrála, či alespoň dobojovala, ale né, on, neběží, napere to sílou dozadu do těch beden, podává jak ....... Zklámaní, to jsem od něho nečekal..
Reagovat
Cico93
Vedenie ATP by si to malo viackrát pustiť a riešiť to!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rozmazlenej fracek...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist