VIDEO: Interakce tenistů s diváky

25. 7. 2020, 12:00
Video dne 10
Občas se stane, že tenisté během zápasů prohodí pár vět s divákem. Někdo si třeba nechá poradit, jaký úder zahrát. Někdo se s fanouškem dostane do slovní přestřelky. Občas dojde i na osobní omluvu za nechtěný úder míčkem. Jisté je jedno: nejčastější interakci s diváky má Australan Nick Kyrgios.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
A jeho link na rage Federera starý asi 10 let, který postuje pod každý článek?
Reagovat
giovani
No jo Kyrgios to je dnes takmer "etalón" slušnosti. Ináč je to drzy fracek. Ale tenis vie hrať.
Reagovat
LordMutademus
Nick je frajer. Hraje super tenis. Nikdy nenudí. Kámoší s Andym. Ponížil veřejně Gaywrinku. Nebojí se obout do Nadala s Djokovičem, ale taky je dokáže i porazit na kurtu. Nenacházím na něm nic špatného.
Reagovat
LordMutademus
K1ng Kyrg1os
Reagovat
Pe3k
Nic?
Reagovat
LordMutademus
Tak jinak. Nic, co by se mi nelíbilo.
Reagovat
Kozoroh
Djokera porazil jen tehdy, když byl Novak v herní krizi a měl problémy s loktem. Od doby, co je No1e zpět v plné síle, tak se mu Gyros vyhýbá. Aby zamaskoval svůj strach z konfrontace se Serbinátorem (bojí se, aby nedostal naloženo, protože několikrát No1eho nechutně provokoval), tak loni v Římě házel židlí a odešel svévolně ze zápasu a v Cincinnati se ostře hádal s umpirem a svévolně si odešel na toaletu. Na obou turnajích by ho čekal zápas s Djokerem ve ČF.
Reagovat
LordMutademus
Utěšuj se tím. Ospravedlňuj si to, jak chceš. Vymýšlej si co chceš. Ale realita je Djokovič - Kyrgios 0:2.
Reagovat
Marduch
Přesně tak, realita čísel je neokecatelná. Díky tomu se Nick nachází ve společnosti dalších velikánů bílého sportu jako jsou Filip Krajinovič, Jirka Veselý nebo Taro Daniel, kteří se rovněž mohou pochlubit pozitivní H2H a nulou na kontě proher se srbským fenoménem :p
Reagovat
LordMutademus
To ano, ale K1ng Kyrg1os je jen jeden. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist