VIDEO: Jak 13letá Brenda Fruhvirtová v Nice čelila Cornetové

3. 8. 2020, 13:55
Video dne 3
Cenné zkušenosti sbírala teprve 13letá Brenda Fruhvirotová minulý týden na Ultimate Tennis Showdown v Nice. V sobotu si zahrála zápas proti domácí bývalé světové jedenáctce Alizé Cornetové a i když prohrála, nemusela se za své vystoupení stydět. Pokud jste zápas neviděli, tak nyní máte možnost ze sestřihu posoudit potenciál talentované Češky, která na svůj věk působila velmi vyrovnaně.
Brenda Fruhvirtová

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
Patik
No uvidíme keď s ňou začne plieskať puberta..a budú chodiť chlapci ..za ňou ..so vztýčenými "raketami"..
Reagovat
FulnekUltras
20. století už definitivně skončilo, takže nějaký ten víceméně staticky trčící stožár v atmosféře všeobecného pasivního leštění androidů myslím už nepadá na váhu --- symbol leštítka ---
Reagovat
Andrew89
Na Brendu se tak strasně dobře kouká tenisově a vzhledově...pokud se nic nepokazí..máme tu budoucí superstar, které bude vydělávat nejen tenis:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist