VIDEO: Kdo jste? Ochranka na Masters v Paříži nepoznala Rafaela Nadala

6. 11. 2017, 13:13
Aktuality 50
Ani šestnáct grandslamových titulů, z toho deset z pařížského French Open, a post světové jedničky vám nemusí stačit k tomu, aby vás znali po celém světě. Například ochranka v samotné Paříži, kde se v minulém týdnu konal prestižní podnik Masters, jednatřicetiletou španělskou tenisovou legendu nepoznala.
Profily hráčů

Velmi kuriózní situace nastala minulý týden během poslední letošní akce série Masters v Paříži. Do pařížské haly Bercy si chtěl jít zatrénovat Rafael Nadal, ale u vstupu se musel členovi ochranky představovat, aby ho vůbec pustil dovnitř.

Muž hlídající vchod do haly totiž aktuální světovou jedničku a šestnáctinásobného grandslamového vítěze nepoznal a chtěl po něm průkaz. Nadal odpověděl, že ho s sebou nemá. Nato se mu člen ochranky postavil do cesty a vyžadoval jméno. Rafael Nadal se tedy představil a konečně si mohl jít zatrénovat.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

50
Přidat komentář
ArcusII
Pokuď to nebylo naschvál nahrané, tak jen chci říct, že tenisti i tenistky a hlavně ženský vypadají v civilu a s úsměvem na rtech úplně jinak, než jak je zná asi každý z kurtu v TV. Nadal na Laver cupu, když jsem ho viděl ze tří metrů v civilu při zahájení vypadal tak, že potkat ho mimo arénu, nebo třeba v metru mám problém ho poznat. Samozřejmě s raketou v ruce už je to trochu pro blbečky, ale jinak chápu ochranku, že poznat ho fakt klidně hned nemusel, pokud nečučí na tenis jako my tady :-D
Reagovat
Fandina
Jj, klidně ho nemusel poznat a když mu řekl jméno, došlo mu to. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Panebože, vždyť je to sehraný fejk. Kameroval to jako neviditelný David Copperfield?
Reagovat
Stan_Borowitz
Zřejmě si Frantíci chtěli udělat reklamu, jak mají zmáknutou preventivní ochranu proti teroristům...
Reagovat
janek_da
Ale ve stylu:

Jste terorista?
Ne, nejsem.
Fajn, můžete jít dál.
Reagovat
Fandina
Nemusí to být nahrané. Může to být kouzlo nechtěného, pořízené při natáčení něčeho jiného nebo někým jiným. Třeba Andrejka Hlaváčová pořád něco natáčí na okruhu pro O2 TV a pod..
Reagovat
Fandina
Hlaváčková.
Reagovat
smazaný uživatel
To lze vidět i v české TV. Sledoval jsme F1 a v garáží Mercedesu byl na návštěvě Federer. No a komentátor Tomáš Richtr, který je posedlý pouze a jenom F1 tak ragoval "Aaa to je ten známý tenista - Rafael Nadal, že?" :) Naštěstí toho blba kolega opravil...
Reagovat
letityfanousek
Stačí bafnout na hlídače "Jsem Rafael Nadal" a je to
Reagovat
peggy
Ahoj,Rafo je smutne,ze Ti nepoznala ochranka,pozna Te v televizi I muj vnuk 3roky.Hlavne abys se uzdravi do turnaje mistru!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
A co na to pan Darwin?
Reagovat
svetova.dvojka
Uprchlík Nadal...
Reagovat
Fandina
Má štěstí, že má známé jméno, jinak by ho nepustil, asi :-).
Reagovat
brixner
Dneska je to všude samej darebák a škodič, takže bez dokladů ani ránu!
Šel jsem jednou do jednoho neřestného domu, měl jsem po šichtě, úkoly bezezbytku splněny, kapitán spokojenej, což doložil svým obligátním "šajze" no a já si řek, že než sedět v kajutě a cpát se lososem za nekřesťanskou porci tvrdé měny, udělá mi líp po těle, když si půjdu v téměř lososové cenové relaci, vošmakat nějakou heboučkou kůži tmavšího vodstínu. Tak hodim sprchu, vyčistim chrup, na zátylek pár střiků Kourose a tradá do známých míst. Tedy ne, že bych tam chodil zase nějak moc často, přecejen jsem poměrně počestný tvor a vono vlízt na všechno by se vobčas nemuselo vyplatit, žáno. Přijdu k důvěrně známým vratům, vyrobených z hořčíkové oceli a olemované guajakem, pln rozhodnosti zabuším, vrata se votevřela a já se a hrnu dovnitř. Ale ouha-obzor mi zatarasila hora černého masa, odhaduju nigerijskýho původu a že prej vo co de, že to tady není žádnej holubník a že se mam legitimovat! Vobčanka i pas v kajutě, zatracená práce...Naštěstí jsem měl s sebou takovou kartičku, kam jsem dostával razítka po předešlejch návštěvách a když černý maso vidělo, že jich tam je vosumnáct, vycenilo bílý tesáky, pláclo mě po prdelce a řeklo "oukhej" a já byl vpuštěn s pocitem, že bezpečnost se nepodceňuje ani náhodou!
Takže, je fakt dobrý mít s sebou dycinky doklady totožnosti a já osobně bych na ATP napsal vostrej dopis a požadoval taky nějakou tu kartičku s razítkama, aspoň za ty Grandslamy. Různejch týpků bez kartiček se všude potloukají mraky a pak je v tom chaos. Naprosto zbytečnej! ;-)
Reagovat
FulnekUltras
guajak, mahagon, eben... v dílnách na ZDŠ jsem většinou dřel přesčasy... ;)))
Reagovat
brixner
A co tě k tomu vedlo, Fulnek? To já byl taky hodnej a skromnej učedník a přesčasy jsem bouchal většinou ve formě "Táák, Brixner a po škole do pěti, já ti dam furt vošmakávat spolužačky! Nerozeznáš kormidlo vod stěžně, ale za cecíky popotahuješ furt a děvčata se při hodinách furt jen vošívaj a koukaj na hodinky, aby už byla zase přestávka a tudíž jsou velmi nepozorná a mnohdy až laxní v otázce učiva, zejména v dějepise, kdy mi Řezáčová tvrdila, že Sovětskej svaz je v Americe a Vohňová země je prej chyták, páč každá země, kde začne hořet voheň, zákonitě shoří a tudíž nemůže existovat, přece! Tak takle teda ne, Brixner, já ti to vymlátim z palice a za trest vošmirgluješ lavici ve třídě fyziky, kam si kudlou vyškrábal Lucko, myluju ti a natřeš to emailem, kterej ti dá školník Vohnout a vopovaž se vopatlat to nový linoleum, to pak napíšu do žákajdy tvýmu fotrovi a von tě zase lehce propleskne, až pude večer z putyky, kam prej chodí pro džbánek a dává si dvanáct kousků vod cesty! Já ti ty tvoje nulky a jedničky zatrhnu!"
Takže já už od mládí dělám přesčasy a tudíž mám k práci jako takové velice pozitivní vztah a zůstalo mi to až do teď, což můj kapitán furt kvituje jako "čechiše šajze" a ne a ne se to vodnaučit!
Hele, Fulnek, my jsme hodně pracovití chlapi a tudíž by si nás měla ta holota vážit, no né?
:-))
Reagovat
ArcusII
bude druhej díl povídky?
Reagovat
Dobry-den
Kdo by taky poznal kdejakýho průměráka, že? ;-)
Reagovat
Denis92
Roger hra zajtra exhibiciu s Andym v Skotsku.

Zreb TM je v stredu. Je prakticky jedno aku dostane Roger skupinu. Mal by ju zvladnut bez problemov.
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov robí rozdiel. Ale inak to je asi fakt jedno..

Skoda toho Delpa/Izzyho...Skupina Federer/Zverev/Dim/Delpo by uz zavanala pruserom..
Reagovat
Denis92
Ani nie. Jediny kto by mohol Rogera porazit je DelPo. Ale ten tam nie je.
Dimitrov urcite nie. Ten nema Rogera cim porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
To sú také reči, že ho nemá čím poraziť. :)
Reagovat
Kozoroh
Matchup, rozumíme?
Reagovat
smazaný uživatel
Match up ma fantastický aj s Berdychom a uz dvakrát sa porúčal...

Formulácia, nemá ho čím porazit je nezmysel. To nemal ani Donskoy v Dubaji, ci ako sa volalo to lomidrevo.
Reagovat
Kozoroh
Tak snad nehodláš srovnávat prestiž TM a Dubaje, pro Rogera je TM xnásobně důležitější cíl a podle toho bude k zápasům přistupovat.

Grigorovi zkrátka víc vyhovuje Nadal než Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Cize lapsusy s Berdychom na GS boli prečo?...

Hoci je matchup priaznivý, stále moze prist prehra. To je pointa.
Reagovat
Kozoroh
A má pointa je, že prohra může přijít, ale nemusí u toho být Grigor.
Reagovat
Denis92
Berdych je ale uplne iny typ hraca. Ked mu ide kvalitne servis a FH, tak ho samozrejme porazit moze. Je to podobny hrac ako DelPo.
Ale Dimitrov? Ved to je len slaba kopia Rogera. Maju rovnaky styl, ale Grigor je vo vsetkom horsi. To by sa museli stretnut Grigor v TOP forme a Roger uplne mimo a stale neviem ci by ho porazil. Ved aj v najhorsej sezone 2013 dal Grigorovi 2-0.
Reagovat
janek_da
Co to je za pověru, že Dimitrov je podobný typ tenisty jako RF? Dyk pořád lítá 2m za montrealem.
Reagovat
Davor1
Presne tak. Nechápem tým prirovnaniam.
Reagovat
smazaný uživatel
Podla vsetkých pravidiel TP ste práve urazili tenisových karmických Bohov. A tým padom je uz dnes jasné, ako ich najblizsi zápas dopadne.

Akoby vám nestacili 1%, Kozorohove predpovede a predikcie roku 2017 a pod..Toto je ilustračná situácia..
Reagovat
ipko
Roger Grigora úplne zničil vo Wimbledone a dovtedy hral Dimitrov výborne.. ani s Rogerom nehral zle, ale Federer bol jasne lepší vo výmenách, na sieti alebo na servise.. Roger je ešte k tomu veľmi sebavedomý tento rok a dokáže otáčať zápasy, kde nehrá dobrý tenis viz. Mannarino alebo Delpo v Bazileji..
Reagovat
Kozoroh
Pro Rogera ne. Rozdíl bude, jestli dostane Sašu nebo Doma. Dom je po USO úplně marný. Tím nechci říct, že Sašovi podzim dobře vyšel, to ne, ale pro Fedexe v hale bude konkurenceschopnějším protivníkem než Dom. U ostatních košů Marin/Grigor a David/Jack je jedno, koho vyfasuje.

Zato pro Rafu bude Marin lehčím soupeřem než Grigor, to je jas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak nedostane Zverava do skupiny, moze ho dostat do SF, na kríž...

Ano, skupina so Zverevom, aj Dimitrovom moze byt pre Rafu obtiazna. Na druhu stranu, on je úplne mimo formu a nemusi postupit kazdopadne.
Reagovat
ipko
Goffin by bol pre Rogera lepší ako Sock a asi aj predsa len Dimitrov..
Reagovat
janek_da
No, mě přijde vtipné, že když už ho neznal a zastavil, že stačí říct jméno a pustí ho. To pak sice ochranka vypadá jak je ve střehu, ale přitom totálně na draka.
Reagovat
a.magerova
Tak tak... bez průkazu NIKAM, i kdyby ho poznal, přece může mít dvojníka a navíc za ním šla kamera, takže to mohla být léčka... ;-)
Reagovat
Pe3k
Ochranka nepozná druhého nejlepšího hráče světa? LoL
Reagovat
muranovec24
Druheho? :)
Reagovat
blixa
Jasně, nejlepší je vždy GOAT a první na žebříčku je prostě až druhej ;-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Krisboy
Chlapi, vy ste tu viděli ňákého druhého? :D
Reagovat
kada.tom
http://www.atpworldtour.com/en/rankings/singles
Reagovat
Franky
existuju veci na svete ktore sa nedaju merat v cislach kamo ;) ale nato plytky nadalovci maju velmi kratky zrak...
Reagovat
smazaný uživatel
Hello atlét.

Ale svetová jednotka sa práve v cislach merat dá. Rovnako ako tvoje IQ, avsak v jednociferných.
Reagovat
Franky
zdravim ta biznisman :) dnes si v laufe pozeram, si vsade ;) ano da sa merat suhlasim a pokial sa nemylim 302 je viac ako 150 ci 160, a takisto 5x je viac ako 4x :) som zvedavy ci ti naladicka vydrzi aj po TM
Reagovat
Franky
jo a to uz bude mimochodom 7x > 0x ;) ty apropos (uz to zmen napr na btw alebo mimochodom...)
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, plytkí je s makkým i, kedze ich je viac...Ty neplytký :)
Reagovat
aligo
Hrozně jsem to potřeboval vědět :DD
Reagovat
janek_da
O kom se to tady píše???
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist