VIDEO: Když Monfils zvedá diváky ze sedadel

11. 5. 2020, 12:00
Video dne 2
Aktuálně devátý hráč světa Gaël Monfils získal deset titulů na okruhu ATP a dlouhodobě patří do širší světové špičky. A i když třiatřicetiletý Francouz asi nikdy nevyhraje velký turnaj, je u fanoušků velmi oblíbený a má své místo v tenisové historii. Málokterý tenista totiž dokáže skloubit údery na světové údery s momenty, které zároveň baví diváky a zvedají je ze sedadel. A my si právě tyhle chvíle 'gumového' Monfilse, jenž letos stihl vyhrát dva halové podniky, můžeme oživit v sestřizích.
Profily hráčů


Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
Krisboy
Jj, jeden z mých největších oblibenců. Jsem rád, že ke konci kariéry (???) hraje asi nejlepší tenis svýho života.

Alléz Gael!!!
Reagovat
brixner
Nikdy nepochopím tu snahu kamery kopírovat lety míčků! Nepřináší to absolutně nic navíc, ty záběry s tímto jsou tak chaotické, že se na to nedá ani koukat. Je to jen demonstrace výkonu dnešní techniky, přidaná hodnota je -100!
Ale Gael je rychlík se zlatou rukou!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist