VIDEO: Köllererův oscarový výkon

14. 9. 2010, 13:54
Video dne 35
Na simulované fauly ve fotbalu už jsme si tak nějak zvykli. Rakušan Daniel Köllerer, pro jehož frackovité vystupování na kurtu mu spousta soupeřů nemůže přijít na jméno, se ale stal průkopníkem této disciplíny i v tenisu. Podívejte se, co předcházelo jeho skreči ve včerejším utkání s Uruguaycem Pablem Cuevasem na challengeru ve Štětíně, které ke Köllererově smůle jeden z diváků natáčel.
Daniel Köllerer se kácí v obrovských bolestech

Na zápas, který měl podle očitých svědků velmi zajímavý průběh už před incidentem u sítě, se diváci ve Štětíně určitě hodně těšili. Přinejmenším ti, kteří se přišli na Rakušana podívat na stejném turnaji v roce 2007, kdy se také děly věci:

pva, YouTube

Komentáře

35
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dobrej blbec, pomalu každej s nim ma nějaky problem. Takovyhle lidi uplně nesnašim, kdyby nastala tahle situace, tak bych přišel k siti a totalně bych se mu vysmal kašparovi:) Podle mě by hned vzlitnul a šel to se mnou vyřizovat pěstma:) Bylo by hned po simulaci:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak ano, totalni blazen a nize jej, zrejme ostravsti priznivci, srovnavali s Repkou! :-) At se radeji staraji o zachranu jejich klubu v soutezi! :-) Mozna jim "krivdim" a jsou Slavisty. Nevim, co je horsi! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No fotbal bych do toho netahal,ani Řepku. Každy ma na něj svuj nazor, každopadně takove exoty nechyběji v žadnem sportu ani v životě:) Na jednu stranu je takove chovani srandovni,ale na druhou stranu asi neni nic přijemneho hrat s nim tenis na nějakem turnaji.
Videa jsou pro pobaveni,ale jinak prostě nemam toto rad vubec.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby mi nekdo nadaval do opic a ze patrim do dzungle, pak bych z toho legraci taky nemel! Pri incidentech Kollerera zustava nekdy rozum stat, co vse se muze uskutecnit na kurtu! :-/ Ke vsemu, jak jsem jiz psal nize, tak on "vynika" pouze temi aferami! Dal bych mu stop minimalne na dve sezony, dementovi! Mozna, kdyby se soustredil vice na tenis, ne na demenci, je z nej lepsi tenista!
Reagovat
smazaný uživatel
''Mozna, kdyby se soustredil vice na tenis, ne na demenci, je z nej lepsi tenista!''

Diky, Klebersone, neskutecne me bavis :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak ten clovek prijde na kurt s tim, ze chce provest neco zbesileho! Nejde prvotne hrat tenis a vyhrat! Pokud by zmenil pristup k tenisu, pak je mnohem lepsi! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ostravaci nebo Slavisti? No to jsi teda uplne vedle...
Me fotbalove srdce uz temer dve desetileti busi pro jediny klub, ale zadny kaprligovy to fakt neni. :) A Sparta je mi zcela volna.
Proc by nekdo, kdo oznaci Repku za primitiva, mel mit neco proti Sparte? To je krystalicky cista Barney-logika, podle niz by se vsichni, kdo oznacuji za primitiva Köllerera, xenofobne vymezovali vuci Rakusanum.

Chce to dodrzovat nasledujici posloupnost: Myslet - psat. Ne naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Asociace Rakousko-Kollerer neni stejna jako asociace Repka-Sparta! Srovnavas jablka s hruskami! Kdyz se rekne Rakousko nevybavim si ihned Daniho, a proto nemuzu mit nic proti Rakousku jako narodu. :-) Kdezto mam zkusenost s tim, ze pokud nekdo nema rad Repku, pak nema rad Spartu, pak se okruh dale snizi na Ostravaky ci Slavisty! :-) Tot pro vysvetleni. :-) Tvuj kolega vsak psal o Sparte jako celku hanlive! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kolega - nekolega, ty pises v mnoznem cisle, takze jsem si to logicky vztahl i na sebe.
A za sebe ti muzu rict, ze Repka pro me byl a je porad stejny primitiv ve Fiorentine, ve West Hamu i ve Sparte... a kdyby se na stara kolena vratil do Baniku, nebo prestoupil do Slavie, stejnym primitevem by pro me byl i nadale.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, psal v mnoznem cisle, prave z duvodu one zkusenosti! :-) No, vidis a pritom ve West Hamu jej meli docela radi. :-) Stejne jako pro mnoho Spartanu je buldok, ikona klubu a nepostradatelny kamen sestavy! :-) Kazdopadne srovnani s Kollererem je zcestne. Kdyz vezmu v potaz sportovni kvalitu, pristup ke sportu, jsou oba nekde jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze nekde meli nekoho radi, to je opravdu argument jak remen. :(
Hartiga maji v Bohemce taky radi, pritom je to aktivni nacek (vim z celkem spolehliveho zdroje). Nebo Bruno Souza - v Brazílii velmi populární vrah a gangster.
A to jsou jen dva priklady z tisicu.
Btw, verim, ze i Kollerer bude mit sve fanousky. :)

Co se tyce toho pristupu ke sportu jako celku, celkem s tebou souhlasim. Repka se vzdycky zblazni az na place, tenhle pseudotenista na plac uz zblazneny leze.
Ale co se tyce sportovnich kvalit, nevim, nevim... Köllerer byl sveho casu 55. na svete, Repka je v celosvetovem kontextu naprosto neznamy a prumerny hrac, ktery nikdy nehral v zadnem velkem klubu.
Reagovat
smazaný uživatel
Daniel Koellerer neni zas tak spatny. Narozdil od ostatnich pomaha nadacim a je to podle me dobry clovek

http://www.youtube.com/watch?v=80TOdTUD-8Y&feature=related

Ja mu fandim!
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosty primitiv!! Nemam vice slov pro tohodle "tenistu". Pouze si vsak na tenistu hraje, kdyz nevybocuje kvalitou hry, tak na sebe musi upozornit alespon temi ubohostmi! Domnivam se, ze jeho kousky pocinaje vysmivani se Oscaru Hernandezovi pri zapase challengeru ci oslavovani trefeni pasky v duelu US Open 2009 proti Del Potrovi, jsou vsem zname. Nedivil bych se, kdyby lital i v sazeni na zapasy!!
Reagovat
smazaný uživatel
U ostatnich hracu je Crazy Dani vylozene popularni... :-D

http://www.youtube.com/watch?v=Vfqp8QEsrds&feature=related
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je vynikajici :D dobre mu dal..
Reagovat
smazaný uživatel
Nic jineho si - za to co v tom zapase predvadel - nezaslouzil. :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je vazne psychoapat zavriet ho niekde do ustavu !!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Takový tenisový Řepka...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemuzes myslet vazne!! Repka je nejlepsi stoper nasi humus ligy, ikona, vzor mnoha mladych hracu! Myslim, ze dokonce podporuje charitu, dela dost veci pro fotbalovou mladez atd.! Obcas si plivne, ok, neni to rozumne, avsak plyne to z jeho hry srdcem! Nejvetsi srdcar v lize! Jeho fotbalova kvalita je nesporna i v jeho veku, Koellerer nema se sportem nic spolecneho!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli je tenhle rasistický primitiv vzorem nejakeho mladeznika, tak potes koste (a nemam tim na mysli Vlastika)...
Reagovat
smazaný uživatel
Repka je rasisticky primitiv?! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli vskutku je, to vi jen on. Ja ho tak kazdopadne vnimam.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych hodnotil jeho vykony na hristi. Hodnotis u tenisu snad jestli ma Nadal posekany travnik u domu ci Federer nakrmil dvojcata?! :-) To, co dela pro fotbal, dela dobre, je to vyborny fotbalista! Nejake skandaly s automaty, neverou, bych neresil! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mohu te ubezpecit, ze me jeho nevery a automaty absolutne nezajimaji. Hodnotim jeho chovani na hristi. A to je priserne.

http://www.youtube.com/watch?v=3nQ-0hL3k2A&feature=related

Jak se treba tohle lisi od chovani Koellerera?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, tenhle zapas se zapsal do pameti vsech nejen incidentem Repky. Zapas s Teplicemi nemel nic spolecneho s pravidly. Repkovi staci kolikrat maly podnet, protoze je srdcar a chce aby jeho tym vitezil. O jeho povaze kazdy vi. Presto vzdy na hristi necha maximum. V cem se lisi? Koellerer je parodie na sportovce, podprumerny hrac, nema duvody delat, co dela (Repka mnohdy ano). Repka pro fotbal udelal hodne.

Staci vzit v potaz, jak hraje Sparta bez Repky a jak s nim! Kazdy vidi tyhle incidenty, do hloubky se vsak nediva!
Reagovat
smazaný uživatel
Co mas porad s tim "srdcarem"? :-D To je silene slovo uplne mi asociuje tataracka Straku.
A asi v nem bude i zakopany pes - ty vnimas hrace, ktery fyzicky ohrozuje rozhodci, funkcionare a novinare, plive po souperich a zakerne je fauluje, jako "srdcare", ja jako psychicky naruseneho bezmozka.

A nejde o par excesu - ten hrac za svou karieru nasbiral uz pres 20 cervenych karet, coz je cesky (a mozna i evropsky unikat).

A taky nechapu, co mel tak zasadniho udelat pro fotbal. Nasi reprezentaci jeden jeho zkrat naopak kdysi dost poskodil...
S tim, ze je jednim z nejlepsich hracu kaprligy nicmene souhlasim. Dle meho nazoru to ale spis nez o jeho kvalitach mnohe vypovida o "kvalitach" nasi "elitni" souteze...
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem nejak v rychlosti: chybi carka pred "uplne" a zavorka za "evropsky". Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
vajicko ma pravdu. srdcar nesrdcar - je to magor
Reagovat
smazaný uživatel
Pro brazilského spartana klebersona je řepka srdcař a to mu prostě nevymluvíš.Já když se podívám na ty videa tak bych řekl že řepka je ještě o kousek větší magor než koellerer.A jestli je řepka vzor mnoha mladých hráčů,jak kleberson tvrdí,tak se moc rád podívám za pár let na ten spartanský tým plný potetovaných,uřvaných a plivajících bláznů-takovou bandu exotů už snad nenechají hrát tu naši ligu. A to je nádherná představa sparta ve 2. lize LOL
Reagovat
misoSK
tak Kollerer zas svojho casu nebol tak uplne podpriemernym hracom, na minulorocnom US OPEN v pamatnom zapase s Del Potrom uhral dokonca set a pohyboval sa na dostrel TOP 50...Repka je nesporne kvalitny hrac, ale povedat ze on je srdciar a Kollerer len obycajny primitiv su silne slova
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jak tobe, ale mne vzdy prijde, ze Koellerer hraje tenis z jedineho prosteho duvodu. A to prijit na kurt, udelat neco "nevsedniho" a jit. Vetsinou predcasne (po skreci) z kurtu. :-) Repkovy incidenty se uskutecnuji po urcitem podnetu, vetsinou nespravny verdikt sudiho za neprizniveho stavu pro JEHO tym. Jeho zduraznit, jelikoz pro svuj tym na hristi zije jako nikdo jiny! :-) V tom spociva jeho srdcovost. Urcite je plusem, ze trenuje mlade fotbalisty. Ve West Hamu jej meli radi, kamkoliv prisel byl ikona, pojem! :-) Vybusna povaha, nektere incidenty neomluvuji, avsak vybusnych sportovcu je mraky! Charakter vsak jeste nesnizuje jejich sportovni umeni. U Koellererea budu mit vzdy pocit, ze tenis hraje jen aby urazil rozhodciho, protihrace ci udelal nejakou komedii-tim si ho lide zapamatovali! Nikoliv pro jeho tenisove umeni, ja si Repku pamatuji jako skveleho stopera, ne proto, ze plivl na Volesaka apod.! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim s Klebersonem. Mám na to podobný názor, navíc bych zmínil, že tenis a kolektivní sporty, v tomto případě fotbal, je trochu něco jiného. Do tenisu to vůbec nepatří a Koellerer jako hodně průměrný hráč si tohle nemůže dovolovat, snaží na sebe upozornovat tímto způsobem, což je hodně smutné.
Reagovat
smazaný uživatel
Take bych chtel zminit pro pana rokepeer27 (zrejme nesnasi Spartu), ze doby, kdy bylo tetovani symbolem kriminalu- neceho nekaleho, jiz pominuly! Spousta fotbalistu ma tetovani, nejen fotbalistu! I mezi tenisty by se nasli hraci s tetovanim! Znaci snad, ze takovy Monfils, ktery ma tetovani na zapesti (tusim), je zraly pro kriminal?! Vytrznik podle tebe jako Repka?! :-) Nechapu tedy co myslis potetovanym stadem exotu ze Sparty?! Nejsi nahodou z Ostravy a fandis pravym exotum Baniku?! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám taky tetování takže je ti doufám jasné že proti němu nic nemám.Takže OK,tohle slovo jsem asi měl vynechat.Jo a z Ostravy nejsem ale aspoň v jednom máš pravdu spartu nesnáším.Je ale nádherné jak se dokážeš chytit jednoho slovíčka.Měl bys dělat politiku sparťane.
Reagovat
Bartys
To by mě zajímalo, co tím sledoval.... Je to pako.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist