VIDEO: Kouzelník Monfils zahrál další úchvatný winner zády k síti

18. 6. 2019, 07:55
Video dne 11
Francouz Gaël Monfils je mistrem netradičních a divácky atraktivních úderů. Jeden z nich vykouzlil včera na trávě v německém Halle, když krajana Pierrea-Huguese Herberta zaskočil sice ledabylým, ale vítězným úderem zády k síti. Nicméně z postupu do druhého kola se radoval po vítězství více prahnoucí Herbert.
Profily hráčů
Gaël Monfils

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

11
Přidat komentář
a.magerova
Prostě Gael... ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
a prší, a prší...aby to nedopadlo jak v Notthingamu:)
Reagovat
spaniel
Za me spis sasek.
Reagovat
Vlk-v-trave
drsně v lese...nezklamal:)))
a je opravdu asi zbytečné tam blbnout s těma slajsama hlavně s Davidem...už asi lepší zkrátit, ikdyž to doběhne, a zkusit na tom saku Davida přelstít...takhle jasná záležitost, jen se kouknout na hodinky, za jak dlouho to mohou dohrát:)
Reagovat
Vlk-v-trave
A Kvído spokojený...., fakt pecka :D)))
Pěkný výlet do Halle, snad tam ani neměl být...tipuji, že v tom bude asi opravdu ten Federer...
Ovšem doře, pinkli jsme si, byli jsme na čerstvém vzduchu, neb zápas se hrál na nějaké okrajovce....
...ale ten servis, ten servis straší...přeci se nemohl během pár týdnů uplně někde vytratit v neznámu. Ano byla Kvídovská zatáčka a náběh na sako, dlouho jsme se to učili, ale jen v náznacích a tak nějak úplně celkově mimo.
Co hůř, ani to jeho pověstné nadšení a vitalita mimo kurt. To straší nejvíce... Takhle jsem ho neviděl hrát ani úplně na začátku na GoldenSwingu, pár let zpět po jeho roční šňůře všech skvělých proher na ATP, kdy jsem byl zvědavý na toho úžasného maníka, který vyhrál první zápas po bůh ví kolika letech na okruhu ATP...a právě, když jsem viděl to jeho nadšení a jak hraje příšerně, tak jsem vstal pověstně jak Franta Kocourek a říkal si, To je On, nový talent pro ATP :D)))
V té zlaté éře to není problém to dotahnout do top30...FH jsme se naučili, krokovat jsme se naučili...BH prohoz, tam stále tápeme, asi jak Djokovič na volejích...ale jde to...to nadšení je rozhodující...dnes nebylo...a tak se nejen ruplo, ale bylo i zametání.
Jsem zvědavý na Eastbourne...:) Ikdyž tuším, že asi skvělé nebude...
Reagovat
Krisboy
Gaela už nuděj i tweenery. Jak dobíhal k tomu míčku, bylo jasně vidět, že přemýšlí, co s tím provést. Tweener už hraje kdekdo, chce to něco nového. Bravo!
Reagovat
Vlk-v-trave
Kouzelníkovi se hlavně včera moc nechtělo, tak dělal plno blbostí...:)
Reagovat
sojka1
ale, ale, kdopak nam to tady cucha v nasi krasne travicce? Ahoj Vlcku! :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Zdravím soječko...takových 5 týdnů radosti...Stuttgart splnil očekávání. a ještě jsme oslavili se Steffi kulatiny...Halle očichávám velmi opatrně...víc asi očichám Queens...ovšem toho Marina s Christianem mohli klidně přesunout někde do haly...ještě že máme tu "travařskou" periférii...
A co Ty?
Reagovat
sojka1
no, ja stale poletuju tak nejak nad vsim... :-) Ale travou jsem opet, jako kazdy rok!!! skutecne zaskocena... jak je vznesena, uzasna, kralovska... a proto brzy zmizi... :-(
Reagovat
turista
Tak proč vůbec včera hrál když nechtěl vyhrát?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist