VIDEO: Kvitová si zapinkala s 'Hubertem Schmidtem'. Kdo byl tajemný umělec?

9. 11. 2018, 19:20
Video dne 14
Petra Kvitová se letos stala ambasadorkou výrobce luxusních hodinek Tag Heuer, který ji tento týden připravil překvapení. Během příprav na finále Fed Cupu v pražské O2 areně česká tenistka dostala dárek a k tomu namalovaný portrét od 'Huberta Schmidta'. Vítězi soutěže 'Namaluj svůj idol'se pak splnil sen, když si s ním dvojnásobná wimbledonská šampionka zahrála pár výměn. Pan Schmidt hrající s dřevěnou raketou pak českou tenistku zaskočil dokonalou hrou a nachlazená Kvitová pomalu začínala tušit, že se švýcarským malířem obrazů si nepinká... Ale až u sítě poznala, s kým doopravdy měla tu čest.
Profily hráčů
Petra Kvitová a "Hubert Schmidt"


"Už během prvních míčků mi došlo, že to musí být někdo známý, protože takhle hrát tenis, to musíte být opravdu dobrý," přiznala Kvitová. "Celou dobu mi to v hlavě šrotovalo, všimla jsem si i té masky. A u sítě jsem Tomáše poznala."

"Zabíjel mi snad každý forhend. Pak se začal rozčilovat, že se mnou teda hrát nebude. Říkala jsem si, že je to divný, když přijel až ze Švýcarska,“ dodala Kvitová, která zítra kvůli nemoci nenastoupí ve finále Fed Cupu a doufá, že se dá dohromady alespoň na neděli.

Berdych si zpříjemnil dlouhou pauzu bez tenisu, neboť od června nehraje kvůli problémům se zády. "Moc jsem si to užil, i když to byl den plný nervů, zda mě Petra nepozná a zda se něco nepokazí. Vše se muselo točit na první pokus, kdyby cokoli nevyšlo, nešlo nic opakovat," řekl Berdych.

"I když jsem v masce s umělými zuby vypadal hodně vážně, v duchu jsem se od rána smál, ostatně jako nakonec všichni, kteří u toho byli. Je potřeba umět si udělat legraci i ze sebe," dodal třiatřicetiletý rodák z Valašského Meziříčí, který by se  měl na kurty vrátit v novém roce v Aucklandu

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

14
Přidat komentář
Herbert_Hoover
Nový pořad "Tvoje tvář má dřevěnou raketu"? :))
Ale dobrý :)
Reagovat
peggy
Zadny tenista neprodela nachlazeni?To je reci jake je bebicko slena Kvitova,asi ji moc neni,kdyz mohla na vylet,dat si vytisknout medaile,ale na hrad pro chripinku nemohla.Pro reklamu hraje,to jsou penize,hovori stale nepravdu.Proste je nemocna tak at nehraje a lezi!!!
Reagovat
bIbec
:-)
Reagovat
rosm
Ten Boucek je neskutecne trapny s tou svoji anglictinou. Vzdyt neni schopen bez afektu vyslovit ani prijmeni tenistu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Klobouček aby někde chyběl no.. ))
Reagovat
Fandina
Takže po 5 měsících Berdulka zase na place. :-))
Reagovat
Fandina
A Petruška mluví nastydle. Snad se z toho ještě dostane.
Reagovat
jirkaS
zbožné přání :-(
Reagovat
bIbec
ježiš neblbněte. Nastydnutí není HIV nebo tak něco, za týden bude jako rybička.
Reagovat
Fransoas
Tak rozhodně bych si netipoval,že by to mohl být Tomáš Berdych.vypadalo vážně na tajemného umělce.Tak maskérům se to zcela určitě povedlo.Bylo to hodně věrohodné.Zvláštní moment pro ambasadorku Petru Kvitovou.
Reagovat
baggik
Maskéři odvedli vynikající práci. Bylo mi jasné, že to je zamaskovaný tenista, ale tipoval jsem Ivánka.
Reagovat
jirkaS
já tipuju Kurt Furtmistal
Reagovat
lars
Tak vyroba masky pro Tomase zabrala 3 tydny
Reagovat
Kytka
Já tipovala Tomáše, podle výšky a sem tam nějaký ten typický pohyb. Že to bude tenista bylo celkem jasné. Ale Ivánka, to myslíš Lendla? Ten je dnes už pán s bříškem. Od maskérů sakra dobrá práce.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist