VIDEO: Kyrgios si spletl podavače míčků s rozhodčím

10. 8. 2017, 13:10
Video dne 9
Nick Kyrgios se po zdravotních problémech vrací do formy, když v Montrealu postoupil bez ztráty setu do osmifinále. Během včerejšího zápasu proti Lorenzimu také stihl pobavit fanoušky, neboť si spletl podavače míčků s rozhodčím. Když si totiž otřel pot z obličeje, tak ručník naslepo odhodil k chlapíkovi, který mu byl nejblíž. Lajnový rozhodčí však na Australanovu 'výzvu' absolutně nereagoval a Kyrgios si tak svou chybu rychle uvědomil, za což se omluvil.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

9
Přidat komentář
fialka
Pred časom prebehla médiami info, že na turnajoch pôsobí aj slovenská čiarová rozhodkyňa. Jej meno neviem a ani ten článok nemôžem nájsť.

Vyjadrila sa, že sa dlho pred zrkadlom učila, ako si zachovať kamennú tvár. Nesmú prejavovať akékoľvek citové prejavy a dokonca je nutné vyhýbať sa očnému kontaktu. V žiadnom prípade sa nesmú s hráčmi stretnúť či už na chodbách či mimo areálu. Porušenie znamená aj pokuty. Neviem však, čo je na tom pravdy.

Preto sa nedivím, že pán ostal ako skala.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, asi to tak bude. Nesmějí asi vyvolat sebemenší dojem, že nerozhodují nestranně.
Reagovat
Fandina
To mě hodně pobavilo. Nick zase zabodoval :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
Amerika no. Robím len to, čo mám v náplni práce...

To východoeurópania so sebou nechávajú často mávat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky tam nikdy nevíš, kdy tě kdo coby bílého (zřejmě) heterosexuálního muže zažaluje za nějakou formu diskriminace nebo rasového útoku. Takže je asi lepší tvářit se, že sis ničeho nevšiml.
Reagovat
a.magerova
Tak, když maj úplně stejné hadry, tak se Nickovi vůbec nedivím.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak z tohohle podle mne vychází Nick jako jasný klaďas... Pán je taky dobrej, kamennej jako ty živý sochy pro turisty nebo voják hradní stráže.
Reagovat
a.magerova
Přesně... mě i zarazilo, že ten pán ani sebou neškubl, jakože automaticky by mi vyjela ruka, abych ručník zachytila i když mi nepatří... :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak asi to je jako u hráčů. Je tak soustředěný na tu svoji lajnu, že nevnímá nic kolem. Když chceš být v oboru špička, nesmíš polevit v soustředění. To dělá rozdíl mezi průměrným a špičkovým lajnařem. Kdoví, ten pán bude třeba jednou uznáván jako GOAT mezi lajnovými rozhodčími.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist