VIDEO: Kyrgiosova bláznivá jízda za titulem z Washingtonu

6. 8. 2019, 10:43
Video dne 49
Jedni ho milují, druzí mu nemůžou přijít na chuť. Po uplynulém týdnu si však Nick Kyrgios musel rozšířit tábor svých fanoušků, neboť si užíval turnaj ve Washingtonu a herní i psychickou pohodu proměnil v titul. Cestou za ním předváděl parádní tenisové kousky nejen ve dvouhře, svému soupeři přinesl opravené boty, během zápasu si plácl' s fanoušky, při mečbolech si od nich nechával poradit s taktikou...
Profily hráčů
Nick Kyrgios

"Tohle byl jeden z mých nejlepších týdnů. Určitě tady chci hrát po zbytek své kariéry," pochvaloval si Kyrgios, který v metropoli Spojených států porazil Kwiatkowského, Simona, Nišioku, Gombose, Tsitsipase a Medveděva.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

49
Přidat komentář
Mantra
Eda ho vydal ve dvou - ta psychika je holt jinde, dneska ještě vyndá Medvídě... Jak holky, hned další turnaj lost, Schwarz měl na mále a Fritz je venku. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A DeMinaur s nim. Dneska vyletí FAA a je po next gen :D
Reagovat
Cico93
Čo čakáš, že budú konzistentní ako B4, či čo? Na niektorých mladých tú sú veľké nároky...možno priskoro.
Nick je samostatná skupina, toho netreba riešiť.
Reagovat
rybicka
Nemyslím, že někdo velmi čekal, že Kyrgios nastoupí do tohoto týdne v "ajfru" toho minulého.
Reagovat
turista
Edmund je dobrý. Jen se mu aktuálně tolik nedaří. Zamíchat turnajem může i Mlynář.
Reagovat
EllNino
https://www.tenisportal.cz/hrac/millman/

Podívej se, s kým vším letos prohrál ... to jedna výhra nad Rogerem fakt nevykoupí
Reagovat
Stan_Borowitz
a s přehledem největší talent mužského tenisu za spoustu let. Nick je naděje, že tenis za pár let nezajde na nudu... Jediný hráč, který umí spojit soutěžní a exhibiční zápas v jednu skvělou show.

A navíc - SABR lepší než od Rogera...
Reagovat
smazaný uživatel
jj,Kyrgios je momentalne jednym z dvoch hracov,ktoremu by som vo finale GS fandil aj proti Rafovi alebo Novakovi,kaslal by som aj na rekordy,uz toho vyhrali dost,druhym je Shapovalov
Reagovat
smazaný uživatel
Na pojem génius mam zrejme vacsie nároky..

Vyhral ATP500 turnaj, vsetká cest..U mna má totálne nadčasový servis, skvelý švih, čo vie zužitkovat aj pri FH, robí z toho neskutočnú porciu bodov, ale vsetko ostatné je niekde na urovni priemeru..
Reagovat
smazaný uživatel
BH je nulový, hra na síti průměr. Pár dropshotů a grilovačka backhandu a Nick nedá ani set.
Reagovat
Stan_Borowitz
No škoda, že takhle chytrý není třeba Novak. Stačilo se zjevně držet téhle jednoduché taktiky a nemusel mít s Nickem dnes H2H 0:2...
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi rozdílně chápeme slovo génius. Génius nemusí být nutně nejlepší z hlediska měřitelných výsledků, ale musíš z něj cítit, že kdyby chtěl stejně jako ti, kdo jsou dnes na vrcholu, a věnoval tomu stejné úsilí, tak nejlepší bez problémů bude. A to já z Nicka cítím dost silně.

V rovině IQ to vnímám tak, že můžeš sice mít třeba IQ 200 a každý to na tobě pozná při běžném rozhovoru, ale Nobelovku přitom třeba nikdy nezískáš...
Reagovat
smazaný uživatel
To jeho chcenie, ci nechcenie si myslim je trochu jeho póza..

Som si isty, ze v detstve a ako tínedžer trpel na kurte rovnako ako vsetci ostatní, dokonca ako obézne dieta musel dreť ešte viac..

Ma imidž flákača, niektoré turnaje vypúšťa, ale na niektore sa pripravuje rovnako zodpovedne ako špička. To, ze sem tam si dovolí exhibičný úder v jednej výmene z 30, zas tak vela na vysledku nezmení.

Chcem tym povedat, ze urcite trenuje zodpovedne, tam kde trenovat chce..mozno menej ako BIG3, ale ak by trénoval rovnako, nemusi to znamenat, ze by bol automaticky pred nimi. A uz vobec nie bez problémov, to je velmi odvázne. Antukové predispozície rozhodne nemá, kariérny GS by podla mojho nazoru nikdy nedosiahol, aj keby trénuje 4-6hod denne..Na W. je vzdy nazhavený a nehral tam este ani SF..

Osobne ho vidim ako stabilného clena top10, keby do toho siel naplno..S H2H s BIG3 moc nevychádzajme, kedze tá vzorka je minimálna a myslim, ze s nikym neodohral dvojciferný pocet zápasov.
Reagovat
smazaný uživatel
nie je dôlezite byt najlepsi,ale zaujat,Cilic alebo Johanssom vyhrali GS,Ferrero bol svetova jednotka,ale Kyrgios zostane v pameti fanuskov a Stana(Wawrinku) ovela dlhsie:)
Reagovat
smazaný uživatel
alebo uplne najdôlezitejsie,aby som bol presny
Reagovat
smazaný uživatel
napr.teraz som si spomenul na jedneho plavca z OH 2000 v Sydney,ktory na 100vsp sa skoro utopil,aj meno si priblizne pametam len ho nechcem komolit,vitaza sutaze by som si vsak musel vyhladat,je to sice trocha blby priklad,pretoze zaujal tym ze nevedel plavat ale stalo sa
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak mne hned napadl jako příklad Eddie the Eagle...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to "bez problémů" bylo samozřejmě přehnané, to máš pravdu, ale ten velký nevyužitý potenciál tam vidím.

Určitě Nick netrénuje tak intenzivně jako třeba Dominic Thiem, na kurtě možná někdy ano, ale co se třeba fyzické přípravy týče, tam podle mne bude proti Dominikovi naprostý lempl.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byl génius, dokáže neortodoxnost přetavit ve špičkové výsledky. Michael Jordan byl génius. Kyrgios je Harlem Globetrotter.
Reagovat
smazaný uživatel
ako to? harlem su sasovia,hocijako dobry ale len komedianti,Nick so svojou hrou dokaze hrat na sutaznej urovni,na tri vitazne cely turnaj asi nema kondicku+blba zivotosprava=len obcasne uspechy,na uroven harlemu by som ho vsak nebagatelizoval
Reagovat
Stan_Borowitz
Viz výše má odpověď Forehandovi...
Reagovat
bIbec
Parádní video.
Reagovat
5zdenek5
Je svůj, já ho mám rád. Občas má exces, ale on si ten tenis užívá, vůbec nejde po penězích, ale po tom, aby pobavil.
Jasně, excesy nerad vidím, ale to prostě k němu patří. NIkdo neumí pobavit na kurtu, jako on...
Reagovat
smazaný uživatel
Bla bla bla.
Reagovat
Marduch
https://www.idnes.cz/sport/tenis/vasek-pospisil-zmeny-tenis-asociace-odbory.A190805_202935_tenis_ten
Reagovat
dappe
Pospíšil je ale úplně mimo, nejen na kurtu. Srovnává nesrovnatelné a dost blbě kecá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je dobrý Nick, tímto stylem si podmaní velký počet fanoušků po celém světě a na američany to platí dvojnásob.

Celý Washington byl relativně slušný, bavil diváky a hlavně sebe. Když to navíc doplnil skvělým tenisem, tak je to v pořádku.

Je evidentní, že z toho turnaje bude dost unavený, ve finále měl tejpy úplně všude. Většinou to vypustí, ale tady jel na maximum. Snad mu to vydrží a nesjede do starých kolejí.
Reagovat
Marduch
Sam tomu neveris. Vydelano na chill out ve zbytku roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to bylo zdvořilostní ukončení příspěvku, nic víc. :D Odchodí to už dneska.
Reagovat
Pavol
A ešte arogantný darebák. Dúfam že ho raz doživotne dištancujú. Šašo počmáraný.
Reagovat
spaniel
Nadal fan :D
Reagovat
Pe3k
Nvm proč ho každý Nadal fan hejtuje... že Nadala několikrát porazil? Že odhalil jaký je sore loser a cheater?
Reagovat
Nola
ak si dobre spominam, najviac hajtov tu bolo zo strany Fedexfans po incidente so Stanom, ale nejak to upadlo do zabudnutia....
Reagovat
Pe3k
To si nepamatuji, ale je rozdíl odsoudit ho za konkrétní událost, než ho průběžně hejtovat počas kariéry...
Reagovat
Nola
omg
Reagovat
Pe3k
?
Reagovat
turista
Za to, že blbne na kurtech ho nemůže nikdo nikdy doživotně distancovat. Co to je zase za bejkárnu?
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, spaniel a Pe3k okamzite pochopili, ze rec bola o Federerovi..:)
Reagovat
ttopi
Kyrgios je bezpochyby nejvíce zábavný na sledování. Ty jeho grimasy, pohyby, drzost, to se dobře sleduje. Mohl být takovým tím oblíbeným bad boyem, ale trochu to přehnal a je spíš neoblíbený.

Ale jedno se mu musí nechat - je asi jediným hráčem na tour, který může porazit každýho a všude.
Reagovat
misoSK
Nemyslím si, že je taký neobľúbený. Veľa ľudí sa navonok nad ním pohoršuje, lebo dnes je strašne moderné moralizovať. Ale tí pseudomoralisti sú v skutočnosti oveľa väčšie hovadá. Takže myslím, že Nick môže byť úplne v pohode s tým, že ho pár indivíduí pri každej príležitosti haní.
Reagovat
sojka1
a ty znas konkretne ty pseudomoralisty a vis naprosto bezpecne, ze jsou to hovada nebo se tak jen domnivas, protoze se ti to argumentacne hodi? :-) Ja jsem si tady napriklad dovolila kritizovat Forehanduv podle me nemistny for na horici katedralu ND, prislo mi normalni, ze zajem a jista zdrzenlivost pri ohrozeni historicke pamatky patri ke kulture cloveka a on hned uplne "presne" vedel, ze takovi kritici jsou pseudomoraliste, bezverci a dokonce nikdy nebyli v Parizi... :-)))
Reagovat
misoSK
Netvrdím, že všetci, ale áno, mnohých, čo majú plnú hubu morálky a slušnosti poznám a viem, čo sú zač. Zato oni poznajú Kyrgiosa akurát z televíznej obrazovky, ale už si uzurpujú právo súdiť ho. Myslím, že ten rozdiel je evidentný.
Reagovat
rybicka
"...oni poznajú Kyrgiosa akurát z televíznej obrazovky, ale už si uzurpujú právo súdiť ho..."

Z chování posuzovaného přes kamery není vhodné hodnotit, ale z příspěvku na chatu je logické kategoricky odsoudit a ještě navíc paušálně "všechny"?
Reagovat
Nola
ty sa zase chovas ako kazatel, kazes o moralke, odsudzujes inych, nazyvas ich hovadami, kto ti dal pravo ich sudit? ktovie, ako by sa oni vyjadrili o tebe....
ty poznas Nicka inak, ako z televiznej obrazovky? ja nie.... kazdy snad mame moznost slobodnej volby, ci?
Reagovat
misoSK
Vidím, že čítanie s porozumením Vám nič nehovorí. Ja nehovorím o diskutéroch z tenisportalu a iných stránok. Hovorím o konkrétnych ľuďoch, ktorí do bodky napĺňajú to, čo som napísal. Hovadá, čo o morálke kážu. Čo sa Vás tak dotklo? A kde je tá paušálnosť či kazateľstvo? Evidentne Vám úplne utiekla pointa.
Reagovat
Marduch
Na mensich turnajich snad..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Rafov Pariz je ohrozený Kyrgiosom :)
Reagovat
ttopi
Dobře, tak 99% tenistů porazí všude a Rafu na antuce asi ne :-D
Reagovat
Blondie
To je pako :D :D :D přála bych mu, aby mu tohle nasazení a naladění vydrželo. Vždyť ho to samotného musí bavit víc!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist