VIDEO: Kyrgiosova otočka před smečí

25. 2. 2016, 22:45
Video dne 17
Sebevědomí a drzost mu nechybí a tak není divu, že si při své současné formě dovolí i zesměšnění soupeře. Dvacetiletý Australan Nick Kyrgios už podruhé během dvou týdnů porazil Tomáše Berdycha a dnes v Dubaji si neodpustil pár exhibičních kousků. Otočkou před smečí chtěl zřejmě naznačit, že má jednoduše navrch.
Profily hráčů
Nick Kyrgios



Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

17
Přidat komentář
Mayo
výborne Stanko (: už je hneď turnaj sympatickejší
Reagovat
Lunej..
škoda, tak jsem se těšila na zápas. No, co se dá dělat. Ať to vyhraje kdo chce. :) Tomáš si jen opět může vyčítat, že hrál jak hrál, protože nevím, kolik takových šancí ještě dostane, že mu vypadne Djok atd.
Reagovat
Stan_Borowitz
Holt ho Stan dnes vybangoval...
Reagovat
Mayo
Berdych by to nevyhral i tak :P
Reagovat
lars
Tom mel hrat v Rotterdamu500, kde nebyl hrac top10
Reagovat
tommr
a zesměšnování soupeře - Tomáš si o to ovšem tím jeho ustrašeným výkonem vyloženě koledoval ... :(
Jinak mě mnohem víc než takhle trapná otočka zaujal jinej moment a to ten při kterým Kyrgios zahrál na síti dva zdánlivě ledabylý údery a Tomáše při tom úplně znemožnil. To byla skutečná paráda ...
Reagovat
gigin
https://youtu.be/4mvEIul1EoM?t=697
Reagovat
d@ve
Nevím, ale s tímhle divadýlkem z něj nemusí být hvězda, ale jen meteorit. ;)
Myslím, že jestli to chtěl pojmout jako neuctivé, pohrdavé jednání, tak se mu to může brzy vymstít. Možná by mu od někoho menší lekce pokory neuškodila (škoda, že to nevyšlo s Djokem)..
Taky mi to jeho "hopsání" a "vylomeniny" nějak nekorespondují s jeho vyjádřením po zápasu: "Asi jsem se večer trochu otrávil jídlem a nebyl jsem v nejlepší formě. Výkon mě proto překvapil. Tomáš je pracovitý hráč, nebezpečný a velký profesionál, takže jsem rád, že jsem dokázal předvést tak skvělé představení. Povedlo se mi využít šance, které přišly." Zdravotně indisponovaného hráče bych si představoval poněkud jinak. :)
Reagovat
tommr
tak on opravdu asi nebyl úplně fit - hlavně ze začátku se zdálo, že to chce vzdát. Jenže Tomáš hrál bohužel tak mizerně, že to Kyrgiose doslova postavilo na nohy. Dneska proti jen průměrně hrajícímu Wawrinkovi to už nedohrál ... :(
Reagovat
d@ve
No jo asi byl Nick zase nějakej otrávenej. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No...Naprosto zbytečná věc. Vypadá to spíš trapně, než aby to byla nějaká paráda. Berdych se zesměšnil sám svým výkonem, Nick the Dick se zesměšnil touto otočkou. Asi si hrál na Gaela :D Ještě se musíš hoodně učit Nicku Dicku:D
Reagovat
Mantra
nemáš fixaci na dicky? tolikrát to zdůrazňovat... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta přezdívka mi prostě příjde hrozně trefná:D Dvakrát ještě není "tolikrát" tak klídek. A strapnou fixací to na mě nezkoušej.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, hrozný trapas, ty jo. Parádička je o tom, že uděláš něco fakt těžkýho, co se jen tak nevidí. Tohle bych zvládl i já.
Reagovat
smazaný uživatel
I když nemocný, z Berdychem si.....
Reagovat
smazaný uživatel
pohrál, aby si to někdo nepřeložil jinak.
Reagovat
d@ve
Nezdá se mi, že by někdo s "nemocnými" zády zkoušel takovéto "vylomeniny".
Možná chce opravdu napodobovat Gaela, ale v jeho podání teda nic moc...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist