VIDEO: Kyrgiosova podání spodem, tweener i volej 'poslepu'

25. 3. 2019, 19:20
Video dne 20
Když je na kurtu Nick Kyrgios, očekávejte neočekávané. Ve čtyřhře sice v prvním kole ztropil vulgární výstup s rozhodčím, ale ve dvouhře na svém oblíbeném Masters v Miami předvádí uvolněný tenis. Včera proti Srbovi Dušanu Lajovičovi předvedl několik momentů, za kterého jedna část fanoušků miluje, a druhá nenávidí. Ledabylý úder mezi nohama, volej 'poslepu' či servisy spodem. Ač je, nebo není australský tenista vaším oblíbencem, všechny tyto situace mu přinesly vítězné fiftýny.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, YouTube

Komentáře

20
Přidat komentář
ttopi
Kyrgios poměrně hezky dokazuje, že ve sportu je to z velké části o hlavě. Teď nemyslím to, jestli to má někdo v hlavě srovnaný obecně. Mám na mysli to, jak hráčův výkon v zápase ovlivní tréma, stres, strach ze soupeře, strach z výhry a podobné věci, které občas zapříčiní to, že hráč v zápase nepředvede to, na co má.

Kyrgios uvolněná mysl, zahraje co chce, nepřemýšlí nad tím co by kdyby. Jen škoda, že to nemá v hlavě srovnané. Kdyby k tomu tenisu přistupoval trochu jinak, nebojím se říct, že by mohl být klidně v TOP3. Ale o tom to holt je, takových talentů už bylo...
Reagovat
Torresek
Kyrgios potřebuje k výkonu dvě věci:
1- veliký turnaj, aby bylo o co hrát(prachy+body)
2- potřebuje dost fandů kteří mu dají vědět z tribun co si myslí(jak negativně tak pozitivně) očividně jde vidět že potřebuje něco víc od tenisu než "jen" zápas
On má hlavu v pořádku, jen je to takový typ člověka
Reagovat
ttopi
Nemá hlavu v pořádku. Sorry, ale ne. Navíc ty 2 věci, které popisuješ, platí i pro ostatní. Federer by s trochou nadsázky taky mohl objíždět challengery, ale nic by z toho neměl. Navíc Kyrgios se jako "flink" ukázal již vícekrát, není to náhoda, že by se špatně vyspal, nebo něco. Podle mě nemá takovou vůli, je pohodlný a nechce jet nad 100% za každou cenu. To chtějí jen opravdoví šampioni. No a Kyrgios to pak doplňuje tím, že když mu to nejde, mohou za to ostatní.

Je to škoda, některý jeho údery jsou světový.
Reagovat
Marduch
Nemá hlavu v pořádku jenom z tvýho pohledu, jak by měl profík se všim všudy k vrcholovýmu tenisu přistupovat. To, že netouží stát se nejlepším z nejlepších a hraje hlavně pro prachy a pro občasné pobavení a předvedení se před tenisovou veřejnosti výhrou nad velkým jménem, tak to ho nijak nediskvalifikuje z ATP okruhu z důvodu "neseriózního přístupu k vrcholovému tenisu". Jak píše Torresek, jeho typologie je prostě taková a rozhodně neočekávej, že si bude "dávat hlavu do pořádku" ;)
Reagovat
Nola
Fedexa dnes restartovali na novsi model, hra velmi dobre, vsetko funguje, Krajinovic hra solidne, na inych superov typu Medveda by to pohodlne stacilo, je to sice pi.us, ale pohladny
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
Marduch
tzn. u starších pánů vlastně klasika - kolísavost formy, lepší a horší dny. Dokuď i v těch horších dnech většinu takových zápasů zvládne, může hrát fakt klidně do padesáti..
Reagovat
spaniel
Krajinovic si neumí ani nadhodit míč. Každý druhý servis, je to otravné...plus to, že si bere před podáním 5 míčů a vybírá jak rajčata na trhu.
Reagovat
spaniel
Super! Doufám že teď toho pi*use dorazí.
Reagovat
Pe3k
Jak hraje Roža? Asi nic moc, co?
Reagovat
FerrariF50
Není to žádná sláva, ale lepším hráčem je. Ale určitě se bude muset zlepšit do dalších kol.
Reagovat
FerrariF50
No tak ať hlavně Roger, jak má občas ve zvyku, neusne na vavřínech a dá to ve dvou.
Reagovat
Pe3k
Tjn on každý den usíná na Mirce a 100 vavřínech.
Reagovat
FerrariF50
3:0, vypadá to dobře :)
Reagovat
Pe3k
Jn, trolhand už zas nezvládá, to je vždy dobré znamení ;)
Reagovat
FerrariF50
Se mu uchechtám, hodně dobrý :-D To podání spodem, to je nátěr prostě :-D
Reagovat
gigin
Přemýšlím, kdo to ještě udělal, zatím vím:

https://www.youtube.com/watch?v=7MLPrrDCQEU
Reagovat
FerrariF50
V tom videu to některým nechtějí uznat, jak je to možný ?
Reagovat
gigin
No, já vím jen případ Berďi, že jako sudí nebo protihráč nebyl připraven ke hře. Jináč nevím.
Reagovat
gigin
když se chceš dívat na stroj, téměř bezchybný stroj, sleduješ Djokárnu. Když se chceš pobavit, jukneš na Gyroska. Ale pravda je, že musí být dobře naložený. Jak na to háže bobana a nechce sa mu, tak je to podobná otrava, jako první případ, případ strojovny.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist