VIDEO: Kyrgiosova útočná smršť cestou za titulem z Marseille

23. 2. 2016, 11:35
Video dne 13
Dvacetiletý Australan Nick Kyrgios v uplynulém týdnu vyhrál halový turnaj v Marseille. Pro svůj premiérový titul si došel sebevědomým a útočným stylem hry, kterým zničil i tři hráče Top 12 Gasqueta, Berdycha i Čiliče. Podívejte se na sestřih jeho nejlepších úderů na turnaji, kterým dominuje především dělový forhend.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

13
Přidat komentář
Lunej..
doufám zabere. Komu asi fandí Lukáš s Veselkou?:)
Reagovat
Fandina
Oni tam byli?
Reagovat
Marduch
Na těch highlights v Marseille vypadá opravdu nadějně. Timing, parádní švih zápěstím, pohyb, zničujíci running FH (výsada šampiónů:), improvizace, předvídavost... vše lepší Bedřicha.. Pokud ještě dál zamaká na technice a přestane vyvádět, tak se máme usi už brzy co těšit...
Reagovat
Havaj
Ma opravdu vsechny aspekty pro to se jednou dostat hodne vysoko. Od servisu, pres forehand, techniku. Na jeho vejsku docela i pohyb. A je mu pouhejch 20. Vcelku je i dobrej showman a kdyby chtel tak muze porazit takrka kohokoliv, vyjma treba tech top5 zatim. Divim se treba oproti Thiemovi, ze je docela nizko, ale letos se k Top10 dostane. Zkusenosti mu rostou kazdym zapasem.
Reagovat
Herbert_Hoover
No, ale ta povaha, mentální stránka věci...to už je slabší. Safin byl taky mega talent, stejně tak Richard. Ačkoliv, pokud by dokázal to, co Marat, byl by nejspíš na výsost spokojen. :) Docela by mě zajímalo, jak by skončil zápas s Novakem v Marseille. Mohlo by to být dost zajímavé. :) Teď přichází Dubaj, který s sebou nese jiné podmínky a uvidíme, jak se s tím Nick popasuje. Zvlášť s Kližanem.
Reagovat
Marduch
Novak v současný formě málokoho pustí k jeho hře, protože skoro všechno posílá těsně před BL. Ale určitě bych tuhle konfrontaci taky co nejdřív rád viděl. Dokud má Gyros fazonu.
Reagovat
Pe3k
a nejlépe na rychlém povrchu!
Reagovat
PH94
Jojo, byl by to určitě zajímavý zápas Kyrgiose proti Djokovi v Marseille. Ale i tak by se asi muselo vše sejít,aby Kyrgios mohl pomýšlet na vítězství. Ono je dost těžký hrát agresivně proti Djokovi, když posílá všechno na jistotu půl metru před lajnu :D
Reagovat
turista
Je to tak.Novak to hraje těsně před BL a čeká až se soupeři vyházejí.Djokovič je asi nejlepší defenzívní baseliner všech dob.Málokdo dnes Djokoviče donutí hrát na riziko.A pokud k tomu dojde tak ani to Noleho v současnosti nezaskočí.Nejnepříjemnější jsou pro něj hráči typu Karloviče, kteří dokážou někdy umlátit dělovými podáními i Novaka.
Reagovat
PH94
To žebříčkový postavení je jen otázka času, ono to vždy nějakou dobu trvá než se mladí hráči prokoušou nahoru, i když třeba výkonnostně už tam dávno patří :) Ale letos bych od něho očekával něco podobného, jako se povedlo loni Thiemovi, což je tedy postup někam kolem té 20.pozice.

Jinak kromě skvělého servisu a forhandu mě celkem fascinuje jeho backhand. On ho hraje tak nějak prakticky bez rotace, skoro snad občas i ze spodní rotací a prakticky ten míč nevyskočí. Sice to nemusí vypadat až tak nebezpečně oproti ostatním úderům, ale dovedu si představit, že ty nízké odskoky z něho jsou dost nepříjemný.
Reagovat
Marduch
jj taky jsem si toho BH všiml, podobně to hraje Djok...
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, ten backhand je parádní, sice se vyzdvihuje hlavně jeho forehand, ale mně se líbí hlavně ten BH (i když je to jen dvouručák...). Protože mít dobrý FH je pro hráče jeho fyzických parametrů ne-li samozřejmost, pak minimálně nutnost.
Reagovat
Krisboy
Jojo, viděl jsem ho s Gasquetem (Rišár absolutně bez šance), druhej set finále s Čiličem a byl fakt jak tornádo. Nezadržitelnej, agresivní, bezchybnej. S Berďou jsem to neviděl, ale podle výsledku to bylo asi stejný. Nemusím ho, ale když chce, fakt umí!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist