VIDEO: Kyrgiosovo dobré srdce, ležérnost i bojovnost

4. 10. 2016, 13:50
Video dne 3
Nick Kyrgios na sebe často upozorňuje kontroverzními výstupy a spoustě fanoušků 'leží v žaludku'. Dnes v Tokiu však jednadvacetiletý mladík z Austrálie ukázal svou druhou tvář. Během utkání prvního kola nabídl vodu pro ženu, která v dusném počasí zkolabovala na tribuně, a publikum ho odměnilo potleskem.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Kyrgios v zápase s americkým kvalifikantem Ryanem Harrisonem předvedl například také hodně ležérní úder, či skvělou výměnu. Tu sice prohrál, ale zápas vyhrál 7-5 6-2 a může se těšit na osmifinále proti Radku Štěpánkovi, s nímž udržuje dobré vztahy.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Dobře Nicku, kde koho by to nenapadlo. A voda je opravdu někdy to, co může pomoci a třeba chybí.
Reagovat
Mantra
jediná komodita, do ktére bych v dnešní době vrazil peníze.... kdyby to šlo, ovšem. Např. Veolia je neobchodovatelná
Reagovat
Mantra
nic moc, ale jak ho přestala bavit ta výměna a fouknul to nazdař mezi nohama, z ničeho nic, to bylo super, za to ho mám rád.... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist