VIDEO: Kyrgiosovy dělové forhendy

8. 8. 2018, 11:00
Video dne 4
Když nevíš co s míčkem, prašti do něj maximální silou. Možná něco takového problesklo hlavou Nicku Kyrgiosvi během včerejšího utkání 1. kola v Torontu proti Stan Wawrinkovi. A byly z toho tři dělové forhendy (jeden letěl rychlostí 185 km/h), na které neměl Švýcar šanci zareagovat. Z výhry 1-6 7-5 7-5 a postupu do druhého kola se ale radoval Wawrinka.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
Mayo
To sú bomby, ktoré nemajú obdobu. Jedine Juančo sa mu rovná, dokonca ani kulturista (čítaj El Matador) nie.
Reagovat
janek_da
kulturista nemá bomby, ale spiny které rozříznou trezor
Reagovat
ipko
kvôli takýmto úderom sa pozerá tenis.. škoda, že len Nick nedokáže udržať koncentráciu počas celého zápasu, prakticky aj včera si to prehral sám, úplne odišiel s hlavou v koncovkách setov.. ale Stan potreboval to víťazstvo viac, snáď sa v Toronte trochu chytí..
Reagovat
Krisboy
Tak ten první byla dobrá dělovka, o tom žádná. Druhej nebyl ani tak moc razantní, jako spíš perfektně umístěnej a načasovanej. A ten třetí se nepočítá, protože ten ukradl Monfilsovi :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist