VIDEO: Kyrgiosovy highlighty v sezoně 2017

14. 12. 2017, 06:15
Video dne 7
Dvaadvacetiletý Australan Nick Kyrgios je kontroverzní chlapík. Tenisu sice nedává maximum a když ho zápas nebaví, dokáže to dát najevo, jako málokdo jiný. Ale stejně tak umí tenisové bitvy - zejména ty proti nejtěžším sokům - odehrát s obrovským nasazením, okořenit je parádními výkony či netradičními údery a dostat do hry fanoušky. Připomeňte si jeho nejlepší momenty z letošního roku. Třeba to jak v Cincinnati řádil proti Rafaelu Nadalovi, prohodil Rogera Federera, opakovaně nacházel recept na Alexandera Zvereva, předváděl exhibiční kousky či ukázal předvídavost a chytrost ve čtyřhře.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

7
Přidat komentář
Jabadu
Tvl ... takový uši mám i já. Trochu jiný pohyby - jsem spíš dělanej na úsporné pohyby Briana Maye - jako ta kyrara nahoru - vypjaté sólo. ... a tak.
:-)
Reagovat
Krisboy
Je to Janek!
No právě....Je to JANEK!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tie zapasy so Zverevom ma vzdy bavia, Zverev vyzera vzdy jak amater co nic neumi pri Nickovi.
Reagovat
Marduch
Nicka tenis baví jenom někdy. Ale to ho pak baví dvojnásob:)
Reagovat
janek_da
tomu nerozumim 2x0>1 ?
Reagovat
Fandina
Jenom někdy nění nula, to by bylo nikdy :-)).
Reagovat
Marduch
moc svařáku,ne? Že zrovna ty to nepochopíš..:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist