VIDEO: Létající Gaël

25. 1. 2016, 10:20
Video dne 5
Gaël Monfils dnes v Melbourne předvedl další ze svých akrobatických kousků. Úder v letu sice tentokrát k zisku fiftýnu nevedl, ale diváky francouzský tenista rozhodně pobavil. Zápas s Andrejem Kuzněcovem nakonec vyhrál 3-1 na sety a poprvé postoupil do čtvrtfinále Australian Open.
Profily hráčů
Gaël Monfils

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
janek_da
Létající Gael létá tam a zpět.
Nám na zemi zbývá jen mu závidět.

https://www.youtube.com/watch?v=Y6SyMsGel7g
Reagovat
Ravik
Jsem rád, že Gael postoupil ....)
Reagovat
J1mmy88
Monfils je uplne jiny typ hrace a podle me ma daleko vetsi sance nez naznacuje kurz 3,00 proti Raonicovi, ne nadarmo ho uz 2 x porazil a podle me mu bude jeho pestra hra delat problemy + servis ma lepsi nebo mu aspon lepe funguje nez Wawrinkovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Gael v zimě propadl sebelítosti a teď se mu osud (každý tomu říká jinak) odvděčil za jeho povahu a tenis nesmírně milosrdným losem. To se jen tak nevidí mít tak vydlážděnou cestu do QF. :) To fakt vypadá na osud.
Reagovat
Fandina
Hlavně, že ne Čestmír. Ale úžasná momentka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist