VIDEO: Levoruký Nadal je pravákem

11. 12. 2010, 13:55
Video dne 8
Je nejlepším tenistou světa. Raketu drží v levé ruce a ohánět se s ní umí jako málokdo Možná ale každý neví, že ostatní běžné úkony během života dělá pravou rukou. Čištění zubů, psaní, házení šipkami... Nic z toho čtyřiadvacetiletý rodák z Mallorky levou rukou neumí. Podívejte se na dvouminutové video, které vzniklo před dvěma lety.
Rafael Nadal

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Novinkaaaa :DDD zajtra by mohli napisať par pikošiek z Fedexovej svadby ktora sa konala...kedy? pred rokom a pol? :D
Reagovat
carolyn
Tak to je fakt objev. Tohle video už je staré několi let a to že je nadal pravák je snad ještě starší info než toto video.
Reagovat
a.magerova
Souhlas!!!
To je zpráva hodna Blesku a né TP :-((
Reagovat
smazaný uživatel
dokud budou mít na profilu slovenského šaša Lacka napsáno, že hraje levou rukou, tak mě nepřekvapí nic.
Reagovat
Jose
proč by to bylo hodno Blesku? Tipnul bych si, že moc lidí to neví...
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě tohle musi vědět každej kdo ví, že je Ljubicic plešatej
Reagovat
a.magerova
No tak alespoň toho Lacka už opravili z L na P což je úspěch :-))
Jose: to máš taky pravdu, např. má babička to taky neví, ale ta se na tenis vůbec nedívá a na TP taky nechodí, takže to chápu, ale lidi co se zajímají o tenis alespoň do té míry, že chodí i na TP, tak ti to myslím ví všichni :-))
Reagovat
smazaný uživatel
no ja sem byl asi uplna mimoza tenis sleduji pravidelneji poslednich pet let a na TP chodim tak posledni dva roky a presto to pro me byla novinka:))....
Ale k tomu kdo jak hraje, si vzpominam ze kdyz jsem hraval pozemni hokej kde je moznost hrat pouze s hokejkou na pravo jinak nemuzes tak sem mel dva kamarady kteri kdyz sli hrat ledni hokej tak hrali na levo a to sem teprve nechapal jak dokazou jednou hrat tak po druhe tak... to mi hlava nebrala:))...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist