VIDEO: Made by Kyrgios. Zapomenuté boty, ledabylý tweener či odvážné odvrácení mečbolu

15. 8. 2018, 06:40
Video dne 10
Když přijdete na zápas Nick Kyrgiose, často se nenudíte. Včera v Cincinnati Australan převedl hned několik neobvyklých momentů. Když přišel na kurt, zjistil, že zápasové boty zapomněl v šatně. Během utkání proti domácímu Denisi Kudlovi se pak v jedné z výměn rozhodl změnit monotónní rytmus ledabylých úderů rovněž ledabylým tweenerem, kterým soupeře 'donutil' chybovat. V závěru zápasu pak odvrátil mečbol jedním z 39 es, ovšem zahrál ho z druhého podání, které ze své rakety vypálil rychlostí 215 km/h.
Profily hráčů
Nick Kyrgios







A pár dalších momentů z dílny Nicka Kyrgiose:

Luboš Zabloudil, YouTube, Facebook

Komentáře

10
Přidat komentář
ttopi
Kyrgiose to baví, jen když se daří. To ovšem umí každý.
Hlavním důvodem, proč nikdy nebude na vrcholu žebříčku, je to, že když se nedaří, tak ho to nebaví. A tam se většinou láme chleba.
Reagovat
Krisboy
Tak tak. Obrovskej talent, ale taky lempl a floutek. Ale já jsem za něj rád, je zpestřením tour :)
Reagovat
ttopi
Je to ten typ, kterýho podle mě nechce mít ve své půlce pavouka, hlavně při GS, nikdo. Jestli někdo má na to, aby porazil Federera, Nadala i Djokoviče, tak je to Kyrgios. Jenže u něj je zkrátka velký riziko, že se nechá otrávit, nebo že se dobře nevyspí.
Reagovat
FulnekUltras
jj, tihle lidi pomáhaj přežít někdy až nesnesitelně "korektní" mainstream ;-)
Reagovat
ipko
to je sila, fakt vyzerá, že ho to vôbec nebaví a tam len tak stojí a zahtá si tweener :)
Reagovat
ipko
*zahrá
Reagovat
Krisboy
Já si naopak myslím, že ho to baví moc a užívá si to :)
Reagovat
paprikovygulas1
Tiež myslím že ho to baví len nechce mat imidž hráča ktorý sa nesnaží za každú cenu vyhrať skôr chce aby ho ľudia vnímali ako zabávača aj keď si myslím že každý jeden zápas na ktorý nastúpi chce vyhrať ale obzvlášť keď je už na prahu prehry začne robiť všelijaké excesy aby nepôsobil že chce za každú cenu vyhrať ale že mu je to vlastne šumafuk
Reagovat
paprikovygulas1
*imidž hráča ktorý sa snaží za každú cenu vyhrať
Reagovat
Krisboy
Jj, tak nějak to bude.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist