VIDEO: Malý pozér jako doprovod Čiliče

1. 11. 2018, 17:45
Video dne 2
Na vybraných turnajích doprovází tenisty na kurt děti. Některé jsou z blízkosti světových hvězd viditelně nervózní a stydí se, jiné si naopak z chvil po boku tenisových idolů odnesou životní zážitek. A pak je tu jeden francouzský mladík jménem Sascha, který vzal roli 'maskota' se vší vážností. Na halovém Masters v Paříži doprovodil k zápasu druhého kola Marina Čiliče jako ostřílený mazák a od první do poslední chvíle nezapomínal pečlivě mávat fanouškům a pózovat před kameramany a fotografy. Až nakonec skoro 'zamrzl' v póze zády k fotografům... :)
Profily hráčů


Dnes se Čilič se svým malým fanouškem setkal znovu a po výhře nad Dimitrovem mu věnoval tričko se svým podpisem. Když se ho zeptal, zda se půjde podívat na zápas Novaka Djokoviče, tak mu Sascha odpověděl. "Ano, ale ty jsi můj oblíbenec."

"Bylo to úžasné. Přišel se mnou na můj první zápas a viděl jsem ho, jak moc si to užívá a mává publiku. Je skvělé vidět děti, jak si užívají tyhle zkušenosti. Když mohu aspoň trochu pomoct, moc rád to udělám," řekl Čiliče, které v pátečním čtvrtfinále čeká duel s Djokovičem.

 

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
haha aky zlaty :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/tennistv/status/1058010675333791744?s=21
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist