VIDEO: Medveděvovo gesto fair play ocenil i Lahyani

20. 11. 2021, 11:30
Video dne 4
Daniil Medveděv často působí arogantně a těžko se smiřuje s publikem, které zrovna není na jeho straně. K jednomu takovému zápasu došlo ve čtvrtek na Turnaji mistrů v Turíně, kde zdolal 6-0 6-7 7-6 domácího Jannika Sinnera. V závěru utkání ale ukázal také lepší stranu svého já, když po chybně zahlášeném autu daroval fiftýn soupeři. Zřejmě sám uznal, že by stejně míček lépe zahrát nedokázal a opakování výměny odmítl. "Gesto fair play pana Medveděva, bod přenechal panu Sinnerovi," vysvětloval fanouškům umpireový rozhodčí Mohamed Lahyani nastalou situaci.
Profily hráčů

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
safi1313
Gesto ok - "gesto" v uvozovkach vhledem ke stavu jak píše Vojta91 a navíc to byl jednoznacny bod pro Sinnera a Medvedev spiše zachranil Lahyaniho, který naprosto nesmyslně zahlásil, že se bude míček opakovat.
Reagovat
Krisboy
Přesně tak. Lahyani chtěl být zas jednou středem pozornosti.
Reagovat
vojta91
Proti podání za stavu 0:40.. až to udělá a nejen on třeba proti BP tak klobouk dolu
Reagovat
lars
spis v TB rozhodujiciho setu, kdyz bude mit souper > 5 bodu
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist