VIDEO: Místo tenisu nohejbal

23. 8. 2010, 15:41
Video dne 5
O víkendu si diváci v Montrealu kvůli dešti tenisu příliš neužily, a tak se Caroline Wozniacká a Světlana Kuzněcovová rozhodly zpestřit jim dlouhé a především marné čekání nohejbalem. Byť je dánská tenistka z fotbalové rodiny, více si s mini míčem rozuměla Ruska.
Kuzněcovová a Wozniacká při nohejbalu

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
Vojtiik
sveta s tou cepkou dozadu vypadala jak lleyton :D
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně že mezi holkama není žádný napětí, je vidět, že si asi i rozumí mimo kurt:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Světlana by ihned mohla pomoci fotbalové Samaře ze dna tabulky. :D Už kolikrát jsem si všiml, že si s míčem tyká, Caroline takovou praxi očividně nemá, ale co není může být. ;) Hezké zpříjemnění, nedávno jsem viděl trénink Murrayho a ten si se svým týmem kopal přes síť s tenisákem.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa taky ;) Už jsem viděla hodně videí jak si zpříjemňují tréninky nohejbalem s tenisákem, posledně s Noldou v Torontu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, sranda musí bejt :-) A holkám to s míčem šlo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist