VIDEO: Monfils umí létat. A hrát tenis

3. 6. 2009, 08:45
Video dne 8
Pohybem po kurtu je někdy nebezpečný sám sobě. Jenže když Gael Monfils zahraje úder doslova v letu, spadne na zem a výměnu ještě dokáže ukončit vítěznou smečí, musí nejeden tenisový fanoušek zatleskat. I takhle bojoval francouzský tenista ve druhém kole letošního French Open proti Melzerovi. A dnes už hraje s Federerem o zopakování loňského semifinále.
Gael Monfils

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Gael dnes natrhne Rožérovi prdel:-)))
Reagovat
majjkaa
len aby si nenatrhol prdel on sam seme, pri tych jeho skokoch :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Melzer ho mohol 4x zabit. To je neschopak. A ten trapak sa tesi ako keby uhral neviem co.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Tak, musí sa to brať s nadhľadom, v TV to vyzerá vždy lahšie ako v reále :))) Ale tak, to už je taká nátura, nech sa teší, ja na tom nevidím nič zlé :)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, tak tomu se říká pan bojovník - tu rybu musím taky někdy vyzkoušet. Jee a jak mu dal Melzer pět :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ked vie niekto lietat, to neznamena, ze vie hrat dobre tenis. Hadzat sa o zem, to mu ide. Dufam, ze mu da dnes Federer padak a odleti navzdy.
Reagovat
smazaný uživatel
borec..tohohle kluka mám strašně ráda :) myslím, že má na to Fedexe porazit, ale uvidíme...přece jenom Federer je Federer !
Reagovat
smazaný uživatel
dobrý video :) Monfils hraje super,je to showman takovej novodobej Noah ale herně má co dohánět. Dneska si ho zahraju s Fedexem jen první set, starty do zápasů má dobrý a za kurs 3 to je velmi slušná value
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist