VIDEO: Monfilsův originální úder

15. 6. 2013, 10:07
Video dne 6
Gael Monfils si nedá pokoj. Ve čtvrtfinále turnaje v německém Halle vedl 1-0 na sety nad domácím obhájcem titulu Tommym Haasem a ve druhé sadě ještě mohl bojovat o obrat. Místo ukončení výměny smečí ale předvedl nevídaný exhibiční kousek a pobavil diváky. O výměnu, game, i celý zápas ale nakonec přišel.
Gael Monfils

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Já musím říct, že mě Gael docela zklamal. Potom, co v poslední době prokazoval dobrou formu, tak zápas s Tommym sliboval zajímavou podívanou. Zapnul jsem to později a běžel tiebreak prvního setu. Už v něm Gael působil, jakože to má trošku na salámu, tak nějak tam uvolněně pochodoval, pořád se usmíval... Říkal jsem si, že tohle je spíš přístup k exhibičnímu mači než k ostrému soutěžnímu. Pokračovalo to dál i na začátku druhého setu, takže jsem to vypínal, protože mě to zkrátka nějak nebavilo... A dneska vidím tohle video, které to celé dokresluje. Neříkám nepobavit diváky (a Gael je v tom opravdu mistr), ale představuju si, že udělá nějákou kulišárnu a pak pokračuje v soustředěným výkonu. To málo co jsem viděl, tak Gael hrál zkrátka s gigárkem v puse a taky rupnul.
Reagovat
vodnaty_prujem
Monfils si z toho dela srandu a Haas rychle cupita aby to vyuzil ke svymu prospechu misto aby taky pobavil divaky. Hlavne at pak nekouka proc ma min lajku na fb.
Reagovat
carolyn
:-D no to je strašně důležitý, mít lajky na FB .....
Reagovat
Mercury
To teda! Chudák Haas z toho určitě nemůže usnout :(
Reagovat
Bob
To je důvod ke konci kariéry :D
Reagovat
Heather_Fedex
carolyn, v dnesni konzumni spolecnosti je to obavam se doslova nevyhnutna zalezitost. nemit dost lajku na fb je jako bys vubec neexistovala
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist