VIDEO: Na návštěvě u Mattekové-Sandsové

21. 7. 2011, 12:24
Video dne 2
Když zrovna necestují po turnajích, několikrát ročně se tenisté vrací nabrat nové síly do svých domovů. Navštivte také útočiště současné nejlepší Američanky - 30. hráčky světa - šestadvacetileté Bethanie Mattekové Sandsové ve Phoenixu. I takový luxus si může dopřát tenistka, jež dosud nevyhrála žádný turnaj WTA. Vždyť jen na prize money už vydělala více jak 2 miliony amerických dolarů.
Dům Bethanie Mattekové-Sandsové

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
proste staci len hrat tenis a mate postarane o zivot pozrite na mattekovu este ziaden turnaj nevyhrala a kolko ma penazi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic moc, nemá to styl, není to nějak sjednocené, taková směska. A snažit se udělat v moderním domě atmosféru lovecké chatky..no nevím.

Ale když už to sem dáte, chtělo by to taky přeložit co říkají. Je to sice jednoduchá angličtina, ale né každý ji ovládá a jsme přeci na českých stránkách. Takhle je to takový polovičatý příspěvek.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist