VIDEO: Nadal a jeho 100 nejlepších úderů

7. 11. 2020, 13:10
Video dne 3
Rafael Nadal tento týden jako čtvrtý v historii dosáhl milníku 1000 vítězství. Během nich odehrál desetitisíce, možná i statisíce úderů a při selekci stovky nejlepších na turnajích ATP tedy bylo pravdu z čeho vybírat. Kdo má rád hru a styl zkušeného Španěla, určitě si v následujícím více než půlhodinovém sestřihu přijde na své.
Profily hráčů

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
darek.vrana
Spíš mi to přijde jako 100 úderů, kdy ze zdánlivě neřešitelné pozice nechytatelně vrátí. Ale je to trochu jednotvárné, určitě by se našlo spoustu jiných zajímavých výměn, například kdy soupeře přetlačí nebo vymyslí nějakou kulišárnu apod. (I když přiznávám, že jsem si to nepustil celé).
Reagovat
RF46
Skoda, ze mu vzali Fuentese, to byly casy, to byly intergalakticky vymeny! Doba je zla..smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Pozrel som si poslednych 10, 100ka je too much aj pre fanusika.

Klasika, mladý Nadal, ten pohyb, to tu uz nikdy nebude. Abnormálne veci dobiehal, a to mi v top 10 (ktora je zameraná viac menej na winnery od BL), chybaju niektore vo vseobecnosti známe fiftiny. Aj jeden s Djokovicom, ktory po tom padne na kolená.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist