VIDEO: Nadalovy rychlé nohy a 'zlatá' ruka

12. 10. 2020, 10:40
Video dne 4
Rafael Nadal ve včerejším finále French Open předváděl dominantní výkon proti Novaku Djokovičovi. Body získával i ve výměnách, v nichž se ho srbský soupeř snažil rozhodit z rytmu liftovaných úder solidně zahranými dropshoty. I ve 34 letech má totiž španělský tenista nejen skvělý cit v ruce, ale stále i bleskové zrychlení a rychlé nohy.
Profily hráčů

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
turista
Rovněž Rafova likvidace Novakových stopballů z BH byla překvapivá. Rafa místo úderu DTL zvolil jednoručný BH s dolní rotací a s neuvěřitelným úhlem téměř podél sítě do FH strany Novaka, který se snažil míč doklouznout, ale už neměl naději ho přehodit přes síť.
Reagovat
turista
Koukal jsem se ještě včera na záznam finále RG. Nadal Djokoviče víckrát nalákal dopředu čopem k téčku odkud Novak nemohl zahrát bekhend ani forhend drive po lajně, musel zahrát křížem Rafovi do FH a ten ho pak banánovým FH po lajně prohodil. Jindy mu zase zahrál lift event. topspin zak aby ho něšlo vrátit plochou pumelicí. Tak ho honil dopředu a pak hned dozadu. Vytáhl takNovaka z jeho komfortní zóny na základní čáře, kde je zvyklý lítat doprava nebo doleva a pálit FH a BH drive. Ještě k tomu výborně returnoval a skvěle likvidoval Novakovy stopboly. Tím vším takticky rozložil Novákův herní systém. A než se Djokovič přizpůsobil tak prohrával 0:2 na sety a nedalo se s tím v podstatě už nic udělat. Navíc se Novakovi nedařilo. To vše byl pro něj kámen úrazu a asi důvod té hrozné porážky.
Reagovat
turista
Proti soupeři, který měl černý den to měl ulehčené.
Reagovat
peek
Někdo přeje Nadalovi rychlé nohy? Já myslím, že Nadalovy nohy už rychlé jsou.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist