VIDEO: Nadhoz, výskok a servis

17. 7. 2008, 10:05
Aktuality 6
Na turnaji v americkém Indianapolisu se v hlavní soutěži objevil neznámý domácí deblový pár bratrů Battistoneových. Výsledkem určitě nezaujali, ale záběry, na nichž je zachyceno jejich netradiční podání ve výskoku, zná už téměř celý svět. Podívejte se také.
Bratři Battistoneové podávají ve výskoku

Profesionální kariéry dvaatřicetiletého Danna Battistona a jeho o tři roky mladšího bratra Briana se zlatým písmem do tenisové historie rozhodně nezapíšou. Dann se v loňské a letošní sezoně pokusil na pěti domácích turnajích uspět v kvalifikaci, ale nepřipsal si ani jedno vítězství. Brian alespoň tří výhry v kvalifikacích vybojoval, ale to je tak vše, co by se o jejich krocích na turnajích ATP dalo napsat.


Před týdnem dostali možnost si zahrát společně čtyřhru na turnaji v Newportu. Poprvé si tak alespoň zahráli debl v hlavní soutěži, kde v prvním kole podlehli páru De Voest/Fisher. Divokou kartu od pořadatelů dostali i tento týden v Indianapolisu. Nicméně ani zde neuhráli ani set a s izraelsko-americkou dvojicí Levy/Thomas prohráli 2-6 3-6.

Výkony ani výsledky bratři Battistoneové neoslnili, ale zaujali svým osobitým stylem podáním; stoupnou si metr za základní čáru, míček si nadhodí oproti ostatním tenistům nezvykle vysoko, vyskočí do vzduchu a v letu zaservírují.

TenisPortal.cz, Atptennis.com, Luboš Zabloudil

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Teda docela se divím, že jim s těma raketama dovolí hrát.. To je jakobych si na hokejku přidělal 2 nástavce na rukojeť a držel to jako kosu;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ta raketa je tragicka.. ma 2 rucky a hlavne ze ju skoro stale drzi v jedne ruke... proste vymysleli blbost lebo svojou hrou rozhodne zaujat nemozu...:))) komedianti:D
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobrej mazec:-)). Co to je za magory??:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bryani už nejsou to co bývali, tak musí nastoupit nový bráši!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějací nový tenisový průkopníci.:-). Ten servis musím vyzkoušet, ale ta raketa se snad nechytne:-)).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist