VIDEO: Navrátilová jako tančící hvězda

20. 3. 2012, 18:37
Video dne 4
Nezářila tak, jako zářila v desítkách grandslamových finále, která odehrála, ale úplný propadák to taky nebyl. Tak by se dalo shrnout vystoupení tenisové legendy Martiny Navrátilové v taneční soutěži Dancing with the Stars, na které se nyní můžete podívat.
Martina Navrátilová a její taneční partner

Martina Navrátilová se svým tanečním partnerem Tonym Dovolanim měli za úkol předvést před porotou foxtrot. Na české rodačce byla patrná nervozita, porota k ní ale nakonec byla shovívavá...


Navrátilová není první bývalou tenisovou jedničkou, která v soutěži předvedla své taneční schopnosti. Před ní si - nepříliš úspěšně - novou roli vyzkoušely i Monika Selešová a Martina Hingisová:

pva, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
freeteepek
Nepoznal bych ji! Vypadá neuvěřitelně žensky a užívá si to! Jistá opatrnost tam ovšem byla. Uvidíme, co předvede božská Martýna příště:-)
Reagovat
smazaný uživatel
.. na hudbu Support Lesbiens
Reagovat
smazaný uživatel
Hingis super!
Reagovat
dadaft
to joo. má to švih.

když dojede ten tanec, tak se v té obrazovce objeví několik nabídek a vlevo dole je záznam zápasu Martiny Hingisové a Justine Heninové z Madridu 2006.
nádhera...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist