VIDEO: Neděle v Indian Wells

11. 3. 2013, 15:06
Video dne 14
Pod dohledem nové trenérky Jany Novotné postoupila Marion Bartoliová v Indian Wells do osmifinále. Podívejte se v krátkém sestřihu, jak si svěřenkyně bývalé české tenistky vedla proti Rusce Kuzněcovové i na záznam některých dalších zápasů.
Jana Novotná

pva, YouTube

Komentáře

14
Přidat komentář
smazaný uživatel
Taky si myslím, že si Marion s Janou Novotnou sednou, myslím, že hlavně budou pracovat na pohybu, fyzičce a malinkato na zhubnutí. Držím holkám palce!!!
Reagovat
brixner
Marion mám moc rád a fandím jí! Jsem fakt velmi zvědavý, co spolupráce s Janou přinese, něco mi říká, že tyhle dvě dámy si docela sedly!Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je hodně smutné, Wozniacki všechno uběhá a Vesnina zkazí co může..na to se nekouká hezky.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč v tom sestřihu neni i Kvitová? Jsou tam top hračky a např. Errani je 6 nasazená a petra 5.
Reagovat
smazaný uživatel
pač hrála na kurtu, odkud se WTA zápasy nevysílají..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je ta zenska s Novotnou, co tak zurive fandi??? Byla i na finale FC a fandila uplne stejne....obcas to vypada, jako by byla sjeta....
Reagovat
letityfanousek
Přesně tak, moc mne to pobavilo, kdo to je? Prozraďte nám to někdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné! Osobně mi to sice vždy přišlo krajně nesportovní pumpovat pořád pěstí, zvlášť když udělá soupeř/-ka nevynucenou chybu, ale budiž. Říkám si, tam se asi museli u holek na pokoji dít po večerce věci ..
Reagovat
smazaný uživatel
Marion je chudák trochu jiná, no...ale stejně ji žeru.
Reagovat
malchar
já třeba úplně nesnáším to štěkání Kvitové...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to gesto k Novotné bylo moc hezké, jak ji přišla obejmout :)
Reagovat
smazaný uživatel
mě zas to štěkání baví :D je vidět že chce. A marion ona celkově vypadá na kurtu strašně nepříjemně, ale pak jak promluví nebo se usměje, vypadá jak jiný člověk :)
Reagovat
smazaný uživatel
Než jsem Bartoliovou viděla mimo kurt, tak mi přišla hrozně divná.. však víte, to hopsání, trošku nesportovní postava a pohled divé ženy, k tomu gesta gladiátora :).. jenže ejhle, když je s ní nějaký rozhovor, tak působí hrozně mile a příjemně a navíc dost inteligentně a tak nějak prostě přirozeně a sympaticky..
Reagovat
Fandina
Marion má velmi vysoké IQ a na kurtu bojuje o výhru to poskakování zřejmě souvisí s rozcvičováním se a celkově se na kurtu projevuje bojovně. Rozhovor prozradí, jak je chytrá a příjemná. A fotky z mimo kurtu jak je hezká a zajímavá osobnost.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist