VIDEO: Nejlepší daviscupové výměny sezony 2014

13. 12. 2014, 08:45
Video dne 10
Pořadatelé Davisova poháru vybrali pět nejlepších výměn uplynulého ročníku. Zaujala je obratnost Němce Philipa Kohlschreibera, bojovnost a rychlost Argentince Carlose Berlocqa, 'zlatá ruka' Jo-Wilfrieda Tsongy, improvizace dalšího Francouze Gaëla Monfilse a poslední úder roku v podání Rogera Federera, který rozhodl o premiérovém triumfu Švýcarska.
Roger Federer

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=fvmTI4XH8uA&index=19&list=UUiYAScyYGEO35H39gAkP5Qw

:D Milujem ked sa Serena smeje :D
by the way :D chcel by som vidieť mix na niektorom GS Serena a Kyrgyios
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils mě už delší dobu štve. Je skvělej tenista a ty jeho údery jsou občas fantastický, ale poslední dobou z toho dělá fakt až moc velkou komedii. Možná to je tím, že tenis nesleduju tak dlouho, ale tahleta aura "geniálního showmana" se mi zdá, že u něj propukla pořádně až v tomto roce a trochu mu to leze do hlavy. Protože pak jde do tuhýho a on ty nejduležitější zápasy úplně vypustí (Wimbledon proti Veselému byla totální komedie od něj, o French Open ani nemluvím, kdy měl Andyho na lopatě a v pátým dostal kanára..). Měl by si to urovnat v hlavě..
Reagovat
tommr
Monfils je pošuk odjakživa ...
Je ale zajímavý, že podobně neuvěřitelný kolapsy proti Murraymu občas předvádí i jinak seriózní tenisti - z poslední doby si vybavuju třeba Haaseho nebo Robreda ...
Reagovat
Fandina
Neviděla jsem to naživo, ale ten poslední úder roku od Rogera je hodně hezký. Super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc nerozumim, co je tak skveleho na voleji, kterou Jo zahral po pomalem Radkove uderu pres hlavu hranem nekde 1-2m za baselinou, takze Jo mel kvanta casu si umisteni voleje promyslet a dobre se postavit. Jak mam Gaela rad, tak mi prijde, ze tady si zbytecne zada oceneni publika za jeho exhibicni kousek. Dost neskromne chovani... Ale Roger na konci, lahudka ;-))
Reagovat
steve79
Uz se nemuzu dockat az zacne new season. Doufam, ze roger bude hrat stejny level a prida neco navic a ziska grandslam. Musime si uzivat kazdy jeho zapas, ptz uz jich moc nebude a vsadim se, ze takoveho tenistu nikdy neuvidime! Sledoval jsem video na youtube a takovy tenisovy malir, umelec tu nikdy nebude.
Reagovat
Kozoroh
Řeči typu "takového tenistu už nikdy neuvidíme" si strčte za klobouk. Sice už se neobjeví RF 2.0, ale nepochybujte, že v budoucnu se objeví noví šampioni, kteří se stanou symbolem tenisu, jakým je teď Roger.
Před deseti lety se říkávalo "už nebude takového tenisty, jakým byl Pete Sampras". A vidíte, hned se našel jeho nástupce.
Reagovat
spaniel
Federer není jako Sampras. Nejde o úspěchy, jde o styl hry. Ale jinak ano, budou jiní...taky zajímaví, i když třeba jiným způsobem.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
a.magerova
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist