VIDEO: Nejroztomilejší momenty na turnajích ATP 2019

15. 12. 2019, 09:30
Video dne 1
Tenis není jen o soubojích na kurtech. Tenis přináší také spoustu emocí a někdy až roztomilých momentů. Ať už během zápasů, nebo před a po nich. Ze je sestřih těch nejroztomilejších během turnajů ATP v sezoně 2019.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

1
Přidat komentář
Kozoroh
https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Roger_Federer/81462/-losing-wimbledon-final-that-way-for-roger-federer-was-absolutely-bad-/

Kohli komentoval letošní epické finále Wimbledonu, které k mé velké radosti vyhrál No1e 7:6(5), 1:6, 7:6(4), 4:6, 13:12(3), když v rozhodujícím setu odvrátil dva Fedexovy mečboly. Po 71 letech vyhrál Wimbledon v mužské dvouhře hráč, který ve finále čelil mečbolu soupeře. Kohli uvedl, že bylo naprosto špatné od Federera ani jeden ze dvou mečbolů při svém servisu neproměnit. Rovněž ocenil Djokera a jeho tenis :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist