VIDEO: Ósakaová chtěla naučit tweener. Lekci dostala od Kasatkinové

5. 3. 2018, 18:22
Aktuality 0
Tweener je divácky atraktivní a v posledních letech tenisty čím dál častěji využívaný úder. Ale pro mnohé je to stále taková 'vyšší dívčí'. Například pro Japonku Naomi Ósakaovou, která na sociálních sítích prosila o radu, jak se to má dělat správně. Po pár dnech dostala praktickou výuku od Rusky Darjy Kasatkinové.
Profily hráčů
Naomi Ósakaová a Darja Kasatkinová

Naomi Ósakaová před pěti dny vložila na Instagram video s marným pokusem o tweener a následujícím komentářem: "Může mě někdo naučit, jak se to dělá správně?"

Can someone please teach me how to do this correctly

Příspěvek sdílený Naomi Osaka 大坂なおみ (@naomiosakatennis), Úno 27, 2018 v 9:41 PST


Na radu dvacetiletá Japonka dlouho čekat nemusela a dokonce dostala názornou lekci. Během příprav na turnaji ve slunném a větrném Indian Wells jí udělala krátké školení jen o pár měsíců starší Ruska Darja Kasatkinová, která už má s tweenerem pár úspěšných zkušeností.



Loni v srpnu Kasatkinová zahrála parádní tweener v Cincinnati proti Italce Robertě Vinciové a vyhrála pak anketu o Úder měsíce.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist