VIDEO: Parádní deblové výměny v podání bratrů Bryanových

11. 3. 2019, 01:10
Video dne 3
Američané Bob a Mike Bryanovi v sobotu na Masters v Indian Wells předvedli parádní deblové výměny. Proti ruské dvojici Chačanov/Medveděv se čtyřicetiletí bratři skvěle doplňovali, výborně předvídali a při hře u sítě byli 'neprůstřelní'.
Profily hráčů
bratři Bob a Mike Bryanovi

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Tak trochu mě to pobavilo, výměny, jakoby hráli proti sobě. Ale je fakt, že každý ví o co jde a je tam napsané deblové výměny :-)).
Reagovat
skott
ta druhá výměna je skutečně top, i když Karen s Daniilem tam měli možnost párkrát zahrát chytřeji, než do Bryanů tolikrát bez úspěchu bušit.
Trochu mě překvapuje, že Karen nehraje s Rublevem, se kterým loni byli ve finále Miami, ale zřejmě by jim unikl cut hlavní soutěže.
Reagovat
Jon61
Souhlasím a dodavám, že ve čtyřhře bývají vidět pěkné výměny, přesto sezejména na Grand Slamech netěší diváckému zájmu. Čtyřhrou si zlepšíte voleje, je to jejich nejlepší trénink.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist