VIDEO: Parádní výměna Gasquet - Tursunov

24. 9. 2008, 08:47
Video dne 3
Jsou výměny, které by si zasloužili vyhrát oba tenisté. Toto je jedna z nich: Gasquet si uznání zaslouží za vynikající servis a následný kraťas, jeho soupeř Dmitrij Tursunov zase za svoji rychlost a za pohotový úder zády k síti, kterým ovšem Gasqueta nepřeloboval...
Richard Gasquet - Dmitrij Tursunov

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na ten zápas si vzpomínám, druhé kolo letos v Cincinnati. První set byl velmi pohledný, možná by se tam našla i hezčí výměna, než je tato. Druhý set už nic moc. Gasquet se totálně vypařil a dostal kanára.
Jinak Gasqueta mám rád, pokud má formu, tak je radost ho sledovat. Před nějakou dobou jsem byl naprosto unešený z jeho jednoruč bekhendu..a vlastně pořád ještě jsem. V tomto ohledu je to absolutní špička na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
Je možné přát někomu, kdo má obráceně čepici? Nezdvořilé, až ubohé. Ví někdo, který tenista na tohle přišel jako první?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to možné ;-) mně ta obrácená kšiltovka nevadí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist