VIDEO: Pátek v Římě

18. 5. 2013, 09:01
Video dne 7
V pátečních čtvrtfinále pokračovala Serena Williamsová v ničení soupeřek a Simona Halepová zase ve vyřazování favoritek. Podívejte se, jak se obě tenistky prodraly do sobotního semifinále, v němž je čeká vzájemný souboj.
Simona Halepová

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

7
Přidat komentář
tommr
a v prvním setu jí madělila kanára. Doufám, že jí to vydrží i do druhýho setu ... :)
Reagovat
Sonja
Škoda Jeco...
Simona má na tomhle turnaji pěkné skalpy, přitom ještě musela projít kvalifikací...respekt:-) Na Sereně to ale končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Dost mě mrzí, že jsem včerejší zápas Viky neviděl. Večer u nás totiž byla bouřka a pak šel internet strašně pomalu (spíš skoro vůbec)... Zatím jsem z Říma neviděl vůbec nic, protože jsem byl tenhle týden pořád někde pryč. No a když se zrovna můžu dívat, tak to nejde... Snad to tedy dneska napravím. Už se těším na zápas Viky proti Saře. Hrát s odpočatou Sarou na italské antuce je rozhodně výzva. Nebude to jednoduché, ale Vika má se Sarou zatím výbornou bilanci, tak snad to bude pokračovat. :) Samozřejmě mě mrzí, že v tom semifinále není Vika s Mashou, ale co se dá dělat...

Co se týče ještě zápasu Viky a Sam, tak jsem tady četl ohlasy, že Sam byla herně lepší a prohrála si to hlavně svými vlastními chybami. To samozřejmě nemůžu posoudit, ale z těch highlightů to vypadá, že Vika hrála opravdu dobře. :) V 1. setu otočila z 2:4 na 6:4. Ve druhém získala brzký brejk, ale potom vyhrála Sam sedm gemů v řadě, včetně úvodního brejku ve 3. setu. Ale nakonec to pro Viku dobře dopadlo, za což jsem rád. :) Sam je těžká soupeřka a řekl bych, že antuka je asi její nejlepší povrch. Pro Viku to je cenná výhra a zároveň si proti Sam udržela stoprocentní bilanci.

K highlightům: Líbí se mi upřímná radost Simony Halep. :) Je to pro ni obrovský úspěch a moc jí to přeju. Doufám, že se dívají všichni troubové, co kdysi podepisovali nějakou petici, aby si nezmenšovala prsa... Dneska to bude proti Sereně "mission impossible", ale Simona bude určitě dělat všechno, co bude v jejích silách. Každopádně Serena teď hraje v obrovské pohodě a všechno jí hraje do karet. Má skvělou formu, je zdravá a šťastná v osobním životě.

A na závěr ještě upozornění: Nezapomeňte, že dnes od 12:00 bude na ČT Sport semifinále Sparta Prague Open mezi Luckou Šafářovou a Janou Čepelovou. :)
Reagovat
Sonja
Já na Viku mrkla:-)...Neviděla jsem ten zápas úplně celý od začátku do konce, ale z toho, co jsem viděla...
Vika několikrát (asi 3x) trefila na brejkbol Sam dvojchybu! Celkově servis ji moc nepodržel, když nedala dvojchybu, tak alespoň dala tak snadně zreturnovatelný servis, že ho Sam přetvořila ve svůj winner. Prostě na podání jí to moc nešlo a jestli dojde k finále se Serenou, tak ta to tuplem bude trestat.
Sam hrála dobře, nasbírala víc winnerů, měla víc bodů celkově, ale to samozřejmě nestačí a nedělá to z ní lepší hráčku zápasu. 2.set byl sice celý v její režii (6 gamů v řadě), ale v tom rozhodujícím si Vika se situací poradila líp, proto slavila vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
V té statistice bodů celkově asi hrál velkou roli právě ten 2. set... Ty pořád strašíš se Serenou. :D Serena je prostě hrající legenda a momentálně má skvělou formu. Pokud ji Vika porazí jako v Dauhá, tak to samozřejmě bude super. Je ale třeba vědět, že Vika byla zraněná a v poslední době toho moc nenahrála. Takže už jenom finále by bylo úspěch. :)
Reagovat
Sonja
:-) To není strašení, já jen chci vidět hezké vyrovnané finále. A vím, že Vika se Serenou umí hrát, na jejich vzájemné zápasy se vždycky těším:-)
Jinak tady se můžeš mrknout na statistiky toho včerejšího zápasu:
http://q3.cz/images/40Vika_Sam.jpg
Zatímco v těch winnerech byl mezi Vikou a Sam celkem podstatný rozdíl, v nevynucených chybách ani ne:-D Ale takové vítězství-když je špatný den, spousta chyb...je nakonec cenné a dokazuje to, že Vika je velká hráčka:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, zajímavé statistiky... Já s oblibou říkám: Není důležité jak, ale jestli. :)

Teď už se jdu dívat na Lucku a Janu. A potom na Viku... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist