VIDEO: Peschkeová na síti knokautovala Bertensovou

7. 10. 2017, 07:55
Video dne 2
Kiki Bertensová se tento týden v Pekingu přesvědčila o tom, že tenisová čtyřhra může být i nebezpečný sport. Viníkem, i když s velkou pravděpodobností nechtěným, byla česká deblistka Květa Peschkeová. V super tie-breaku utkání druhého kola úspěšně vběhla do returnu Julie Görgesové, jenže z voleje zahraný míček bolestivě zasáhl soupeřku do nosu. Dvě minuty trvalo, než se otřesená Nizozemka z kurtu sebrala, nakonec ale vzala nepříjemnou situaci s úsměvem. Ten jí vydržel i po zápase, neboť se mohla radovat z postupu do čtvrtfinále.
Profily hráčů

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
freeteepek
Vždyť jí netekla ani krev! Co to bylo za knokout? To bylo spíš mezi oči, než do nosu, jinak by řvala víc a zápas by nejspíš s úsměvem nedohrála. Hlaváčkový taková rána zlomila nadočnicový oblouk...
Reagovat
George_Renel
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist