VIDEO: Povedená exhibice Nadala s Federerem

13. 12. 2015, 23:55
Video dne 16
V exhibiční lize IPTL v indickém Dillí se včera střetli Rafael Nadal s Rogerem Federerem a na atmosféře v hale to bylo znát. Obě hvězdy předvedly řadu skvělých výměn, z výhry ve čtyřhře i dvouhře se radoval rozehranější Španěl.
Profily hráčů
Rafael Nadal a Roger Federer

"Jsem rád, že jsem si tu mohl zahrát proti Rogerovi. Publikum nám dodalo spoustu podpory. Už jsem tu hrál včera, takže výhoda byla na mé straně. Ovšem hrát proti Rogerovi je vždy velmi vzrušující," řekl Nadal.

"Začal jsem vlažně a Rafa využil toho, že už tady hrál. Sezona teprve začíná, takže jsem byl trochu nejistý. Ale vzhledem k těto okolnostem si myslím, že jsem hrál docela dobře. Celkově to byl skvělý zážitek," řekl Federer. "Hrát budu ještě 15. a 16. v Dubaji a pak 18. v Singapuru," dodal čtyřiatřicetiletý Švýcar.



Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

16
Přidat komentář
peggy
Vamos Rafa!!!!i kdy nikdo nehraje na plny vykon.Makej Rafo je to pro Tebe super.
Reagovat
a.magerova
https://pbs.twimg.com/media/CWEzrpSU8AAiI1B.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CWEzgqQUsAAh_wx.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
ale ta symbolika casu... jsem ted pred Vanocema nejaka rozhozenejsi.. ;-)
Reagovat
a.magerova
Já jsem už nějaký čas rozhozenější z toho, že každou chvíli použiju tzv. terminus technicus: "Uteklo to jako sviňa!!!" ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to mi povídej, já nevim kolikrát ani co je za den :D
Reagovat
gigin
To máš z těch prášků.
Reagovat
smazaný uživatel
ale prosimtě, zas ze mě nedělej kdoví co :D jsem prostě v jednom kole, ani na tenis nemám čas, o nic víc nejde ;)
Reagovat
gigin
:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
říkám ti to po dobrým, nedělej tady ze mě takhle veřejně závislačku na práškách na uklidnění, nebo si koleduješ, že ti rozhodim sandál :D :P
Reagovat
panzer.dragon
hlavní je že máš čas na tenis portál, to už by šlo skutečně do tuhýho :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ráda se udržuju informovaná, podívám se akorát na výsledky, protože bych na IPTL ráda koukala, ale nemám na to čas, když jsem na netu, tak vlezu na skok i sem ;)
Reagovat
a.magerova
No... pokud řešíš zatím jen dny, tak to je pohoda.... já už řeším ukradené měsíce a roky... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
momentálně řeším dny a týdny, že nevim co dřív a blíží se mi ještě náročnější období, klid v nedohlednu, natož o Vánocích, ukradené měsíce a roky, jo to by bylo na delší debatu, to se mě týká taky :/
Reagovat
Fandina
Zápas Rafa s Rogerem byl super, jen jsem si přála, aby vyhrál v TB Roger, nicméně nestalo se, škoda. Ale v článku se píše, že Rober bude hrát 15. a 16. v Dubaji, ale teď je 14. a hraje s Karlovičem. Zatím je to vyrovnané 3:3. A Roger je hladce oholen.
Reagovat
smazaný uživatel
ani to mu nepomohlo, tak já už fakt nevím :D asi to má totál na háku, zatímco Ivoškovi nějak vykrystalizovala schopnost porážet velké hráče na prahu důchodu :D
Reagovat
a.magerova
http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/05/cit%C3%A1ty-Nejd%C5%AFle%C5%BEit%C4%9Bj%C5%A1%C3%AD-v%C4%9Bc%C3%AD-je-u%C5%BE%C3%ADvat-si-%C5%BEivot-605x605.jpg
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist