VIDEO: Prohrál s Djokovičem, pak ho požádal o společnou selfie

5. 1. 2017, 14:49
Video dne 11
Věděl, že proti superfavoritovi může jen překvapit. A i když Horacio Zeballos prohrál, opouštěl kurt v Dauhá s úsměvem. A také s plánem ulovit společnou selfie s ještě donedávna nejlepším tenistou světa a vítězem dvanácti grandslamů Novakem Djokovičem. Jak dopadl? Srb Argentinci rozhodně neodmítl.
Novak Djokovič a Horacio Zeballos

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

11
Přidat komentář
Gracias_Mendoza
https://twitter.com/NovakIndiaFans/status/816982972964491264
Reagovat
Pe3k
Nad vs Rao (RN in 3)
Fed vs Gas (RF in 2)
Djo vs Ver (ND in 2)
Reagovat
Pe3k
Jeste dalsi zajimavy duel Grig vs Thiem. Tezka predikce tipnu young artist in 3. Celkovy vitez Doha:Nole, Brisbane: Nad\Nisi.
Reagovat
MarcelPersch
K tvé jistě radosti mám pocit, že Rafa v Brisbane nezvítězí (rád bych se pletl :-) dále si myslím, že Rafa buď zítra jednoznačně vyhraje, nebo ve 3 prohraje.
Reagovat
Pe3k
Tak Brisbane at si klidne vyhraje...Podstatne bude AO. Kazdopadne to nebude lehke musi porazit Rao, Dima/Thiem, Nisi/ Wawa. Videl sem jeho zapasy a od podzimu je tam zlepseni. Vyhrat klidne muze je namotivovany a veri si. Jen diky ranku nebude mit zadne lehke losy...
Reagovat
MarcelPersch
Pokud by se tam propracoval, v SF bych mu docela věřil, ve finále o něco méně. Na AO by bylo SF určitě super výsledkem, přece jen za daných okolností, pokud se něco nestane s Nolem a Murrayem, těžko může pomýšlet na titul na jeho nejhorším GS.
Reagovat
Pe3k
Tak na us ma sice o titul vice nez na ao, ale pro nej to vyjde na stejno. Ja bych mu daval vetsi sanci v Australii. Na ao mel spis smulu a naopak na us stesti na los. Jestli vyhrat muze? Tak je v sirsim okruhu favoritu byt, posledne 2 roky neuhral na gs nic co by stalo za rec...kazdopadne jsem si vsimnul, ze mu zacla fungovat takova ta jeho aura, ktera nuti soupere hrat spatne a on sam hraje o to lepe.
Reagovat
MarcelPersch
Jenže nezapomeň, jak dobrý na AO Novak je, zatímco US open je to každý rok všelijak, navíc ten FH stále nic extra, i dnes měl minimum winnerů, téměř všechny byly prohozy, taky ten servis, proti dobrým hráčům na returnu jako Nishi, Andy nebo Novak si nemůže dovolit 2x za set ztratit servis, return není jeho příliš silná stránka, aby si je zase vzal zpátky, momentálně jeho nejlepší údery jsou backhand a voleje, což je skvělý, ale na to, aby porážel ty nejlepší na hardu to, obávám se, nestačí.
Reagovat
Pe3k
Naprosty souhlas.
Reagovat
Kozoroh
Novak dobře podává a na returnu Štěpce tlačí, když je Radek nucen jít přes druhé podání.
Jedem No1e, Idemo!
Reagovat
Nola
velmi divny zapas ovplyvneny vetrom, Nole pri niektorych uderoch vyzeral ako na praskoch :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist