VIDEO: Radwaňská dva měsíce zářila v taneční soutěži

19. 5. 2019, 10:55
Video dne 1
Bývalá světová dvojka Agnieszka Radwaňská, která loni na podzim ukončila kariéru, si v předchozích dvou měsících vyzkoušela roli tanečnice. Třicetiletá Polka společně se 'protancovaly' mezi 6 nejlepších párů
Profily hráčů
Agnieszka Radwaňská v taneční soutěži

V pátek v Polsku skončil 9. ročník taneční soutěže Taniec z Gwiazdami (polská verze Stardance) a z vítězství se radovali tanečník Jan Kliment se zdravotně postiženou atletkou Joannou Mazurovou. Ta ve 13 letech přišla o zrak, přesto sbírá ve své kategorii medaile z Mistrovství Evropy i světa.

Soutěže se zúčastnila také bývalá tenistka Agnieszka Radwaňská, která s tanečníkem Stefanem Terrazzinem bavila diváky sedm kol. Společně se dostaly mezi šest nejlepších párů.

Podívejte se na cestu třicetileté Polky Radwaňské taneční soutěží:













Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, YouTube

Komentáře

1
Přidat komentář
Herbert_Hoover
Anežka je kus :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist