VIDEO: Rafův trapas s pitím

10. 3. 2014, 09:15
Video dne 7
Rafael Nadal neprožíval v sobotním utkání s Radkem Štěpánkem horké chvilky jen ve výměnách. Jedna nepříjemnost se mu stala i o pauze, kdy si vylil pití do toho asi nejhoršího místa. Okamžitě tak musel požádat rozhodčího, aby se mohl jít převléknout do šaten. 'Nehoda' dokonce vykouzlila i úsměv na tváři španělského tenisty, který má jinak během zápasů poker face.
Rafael Nadal

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je ten Rafa pohotový.

No, možná ne kolena nebo záda budou za koncem jeho kariery. :)))
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
gigin
Tak Stan říkal, že měl Štěpec v Dubaji " vzadu hnědý půlměsíc", tak teď má zase Rafa " vpředu žluté sluníčko".. Stane se, no :))))
Reagovat
Havaj
Joo, ty smouhy sem si taky vsim v dubaji kdyz to davali v telce...ale tohle je vtipny, kdyz si proste stoupne a ukaze to tomu umpirovi, bych se musel strasne smat v prvni chvili :D
Reagovat
Fandina
Proti Radovi v Dubaji měl (ne)výhodu, že to bylo hodně viditelné ... úsměv
Reagovat
J.M.
Tak co se týče Radkova půlměsíce, když jsem to viděl na fotce, tak sice to na první pohled vypadá tak jak to vypadá, ale na tom místě se taky člověk dost potí, a vzhledem k tomu, že měl takové tenké bílé prádlo, tak to když se navlhčí, prosvítá pod ním na tom místě kůže, což pod určitým úhlem a za určitého osvětlení může vypadat tak, jak to vypadalo...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist