VIDEO: Razzanová podává při mečbolu spodem

25. 5. 2015, 17:01
Aktuality 18
Nečekanou zbraň vytáhla na svou první soupeřku na French Open domácí tenistka Virginie Razzanová. Při svém mečbolu zahrála druhé podání spodem - a byla z toho dvojchyba.
Virginie Razzanová

Vidět profesionální tenistku podávat spodem není - mírně řečeno - příliš běžné, a když už se hráčka odhodlá zahrát takto na jistotu, dá se čekat, že se trefí. Razzanová zahrála asi nejhorší dvojchybu své kariéry, ale dlouho toho litovat nemusela: vzápětí si vypracovala mečbol, napodruhé už podala horem a tentokrát mečbol proměnila.

 

Komentáře

18
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Naprosto příšerný tenis, pokud se dá soudit podle toho videa. Servis Razzanové je výsměch, to opravdu může podávat klidně spodem.
Reagovat
Fandina
Já si pamatuji, že v roce 2012 porazila právě na FO v prvním kole Serenu. Byl to boj, ale nakonec vyhrála.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to už byla teď asi hodně unavená...
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi, že to Razzano zkusila a přál jsem si, aby to dala i při dalším podání, tentokrát do kurtu, ale to už by byla zřejmě blbost. Každopádně, nechápu, proč se tam soupeřka rozčilovala :)
Reagovat
FulnekUltras
obě dvě... ;-)
Reagovat
slacker
To je trapne v tomto provedeni. Netrefit se ani spodem. Prakticky to muze byt ucine kdyz je to podseknuty kratas
Reagovat
freeteepek
Když tohle udělal v jednom zápase Berdych, tak mu rozhodčí řekl, že musí podávat znova. Tzn. že to jako podání nepočítal. Tady Razzano netrefila vymezený prostor a byla z toho dvojchyba. Jak to tedy je?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, může.
Reagovat
smazaný uživatel
A divím se, že to nikdo nezkusil na Rafu, který stojí na returnu vždy tři, čtyři metry za lajnou. Jenom tak z hecu jsem to párkrát zkusil a vždy dostal eso nebo přímý bod z podání pro soupeře, páč to se nedá doběhnout skoro. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Rafa by to v pohodě doběhl. Přečte to včas a vyrazí dopředu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že nedoběhl a kdyby jo, tak to vrátí jako nahrávku na vítězný bod.. :D ale co by následovalo potom.. Vyhrožování válkou rozhodčímu a že tohle je poslední jeho zápas, který řídí, dále, že odmítá hrát, skandál století atd.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To si nemyslím, kdyby to někdo fakt dobře podsekl za síť, tak nemá šanci. Je to velká vzdálenost, zkus se tak schválně někdy na kurtu postavit těsně k plotu, je to fakt štreka. NEvím, proč už to někdo třeba za rozhodnutého stavu nezkusil jen tak pro pobavení.
Reagovat
sprchon
Kámoš to na mě taky párkrát zkoušel. Nechápu, proč se to nepoužívá častěji v profi tenise... :D
Reagovat
PetaM
Tomáš podal spodem, na to nebylo nic špatného, ale podal pozdě - dostal time vialation a míček mu nebyl přiznán.

Toť vše.
Reagovat
freeteepek
Tak to už si nepamatuju. V každém případě na toho Rafu bych to taky zkusil:-) Hráči/hráčky by to měli zkoušet častěji. Zvlášť když soupeř očekává bombu a stojí daleko za lajnou. Doběhnout se to teoreticky dá, ale soupeř bude tak rozhozenej, že se stejně netrefí přes síť:-)
Reagovat
Fandina
Tady je k tomu něco. Kompletní záběr podání spodem je ale nakonec.
https://www.youtube.com/watch?v=0euUZVL70H0
Reagovat
horska.kraslice
Ano, tak to bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo. To by dostal soupeř fiftýn, to se ale nestalo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist