VIDEO: Sabine Lisická odpovídala fanouškům

19. 8. 2011, 14:14
Video dne 9
Chcete vidět, jak to dopadne, když Sabine Lisická podává se zavřenýma očima? Právě o to si napsal jeden z jejích fanoušků, které k tomu vyzvala WTA...
Sabine Lisická

pva, YouTube

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ani s otvorenymi nevie podavat ludra jedna zubata
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se ukázal no, netřeba komentovat, jakej seš jsi tady všem nastínil. Primit a ubožák. Běž se podívat do zrcadla a pak se jednu flákni.
Reagovat
misoSK
Nema sa zmysel vyjadrovat k tvojej primitivnej reakcii, ale z cisto objektivneho hladiska ma Sabine jeden z najlepsich servisov na okruhu, lepsi maju akurat sestry Williamsove...
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že i Stosur má lepší, hlavně ve variabilitě. A má rozhodně lepší 2. servis.
Reagovat
skott
Lisicki rozhodne nema po Williamskach nejlepsi servis, to ma Nada Petrova.Pred Lisicki bych pak dal jeste par dalsich hracek, jak rika tomasinho, Stosur jedna z nich.
Reagovat
misoSK
Tak rozmyslal som nad Stosurovou, variablilnejsi mozno, ale co sa tyka razancie tak sa mi javi lepsie Lisicka...a na Petrovu som pozabudol...z dalsich hracok no neviem, zeby Goergesova este?
Reagovat
skott
no ta jiste ne, Goerges bych nedal mezi nejlepsich 2O na okruhu:))
Lisicki ma vyborny, o tom neni pochyb, jen je par lepsich.Kam se ti podela treba Sharapova..a s variaci u Samanthy bych zas neprehanel;)
Reagovat
misoSK
Sharapova nema zly servis, ale za lepsi ako ten Lisickej ho nepovazujem...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist