VIDEO: Šafářová s Mattekovou vyhrály výměnu o 50 úderech

10. 6. 2017, 07:55
Video dne 4
Diváci na Roland Garros včera sledovali maratónskou výměnu. V semifinále čtyřhry žen se o ni postaraly Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou a Yung Jan Chan s Martinou Hingisovou. Nevynucenou chybou a celkově 50. úderem ji zakončila tenistka z Tchaj-wanu.

Dlouhá výměna se nakonec ukázala být zlomovým bodem utkání. Česko-americký pár se totiž za stavu 4-4 dostal k brejkbolu, ten proměnil a nakonec zvítězil 6-4 6-2.

"V prvním setu byla jedna zřejmě rozhodující výměna, kdy jsme měly odehraných asi padesát míčů. Tam se to zlomilo. Potom jsme je brejkly a já jsem si podržela servis. Do druhého setu nás to nakoplo a byly jsme lepší," komentovala Šafářová.


"Tak nevím, jestli ještě někdy dáme delší výměnu, než tuhle!" napsala pak třicetiletá Češka k videu zveřejněném na facebooku.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Taková přesila dvě proti jedné, ani se nedivím, že nakonec udělala chybu Chan. Finále je celkem hratelné, tak že by, pátý titul?
Reagovat
Kozoroh
Jsou jasnými favoritkami, měly by vyhrát.
Reagovat
VlS
a Martina si nesáhla na míč:-)
Reagovat
tommr
ale sáhla a dokonce hned dvakrát. Podívej se na čas okolo 0:38. Za normálních okolností by to asi byly winnery, ale nejdřív Lucka a pak BMS předvedly fantastický defenzivní údery a udržely se tak ve výměně ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist